Senaste

Åklagare får prövning av HD för mediebilder

Intensiv slutspurt i EU-parlamentet

EU-parlamentet har slutligt godkänt ännu ett år med handelslättnader för Ukraina med 428 ja-röster mot 131 nej och 44 nedlagda. Tisdagens beslut innebär att den uppgörelse som nåddes nyligen om villkoren för importen av exempelvis jordbruksprodukter nu räcker ända fram till sommaren 2025.

Greta Thunberg åtalas återigen för ohörsamhet

Klimataktivisten Greta Thunberg åtalas återigen för brott, misstänkt för två fall av ohörsamhet mot ordningsmakten, rapporterar Expressen.

Storbritannien stärker försvaret

Storbritannien ska lägga 2,5 procent av sitt BNP på försvarsutgifter, meddelar premiärminister Rishi Sunak under ett besök i Polen. Under 2023 lade landet drygt 2,2 procent av BNP på försvaret.
Senaste nytt

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Nu kan du spara anhörigs DNA – efter döden – i ett smycke

Färre svenskar är intresserade av att begravas på en kyrkogård, det menar Ulf Lernéus på Begravningsbyråer. Istället vill man uppleva den sista vilan på en bergstopp, eller i ett smycke – men hur går det till egentligen?

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

idag 12:32

Mamma tatuerade sina små barn – sonen fick dödskalle och smiley på benen

idag 11:56
Mamman lät tatuera sina barn, bland annat fick sonen en dödskalle intatuerad. Nu döms hon för fem fall av misshandel, rapporterar P4 Kalmar.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

idag 11:53
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Krisande Body Shop lägger ner i Sverige

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.

Irma Lehtosalo rörd till tårar: "Mamman de behövde..."

Irma Lehtosalo har blivit en folkkär person runt om i vårt avlånga land. Hon är tacksam för all hjälp hon fått av Marko, så pass att hon blir rörd till tårar.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Morgonens nyheter 23 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Flera irländska artister vill se Eurovisionbojkott

Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.

Ludmila Engquists ord chockar profilen: "Så j*vla pressad"

Per grundlurad på bitcoin: Bestulen på en miljon kronor

Tusentals svenskar har blivit lurade på pengar som de trodde att de investerade i kyptovalutor. Men i verkligheten fyllde Per och de andra lurade svenskarna bara bedragarnas fickor med sina surt förvärvade slantar. Pengar som de aldrig får tillbaka. – Jag är inget dumhuvud. Men på ett helt fantastiskt sätt så har de här människorna lyckats lura mig på en miljon inom loppet av några veckor, säger Per.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

Explosion i trapphus – en skadad

igår 14:15

Stora ändringen i nya Wahlgrens värld får tittarna att rasa

igår 13:46
Pernilla Wahlgren publicerade glädjande nyheter på sina sociala medier. Men följarna – de blev halvnöjda kan man säga.

Allt om Cristiano Ronaldos barn: Namn, ålder och sonen Angel

Så överlåter du din hyreslägenhet till barnbarnet

Inför ålderns höst är det vanligt att man vill överlåta sitt hyreskontrakt till en anhörig, men hur gör man egentligen? Här är de viktigaste stegen att känna till.

Fått den här lappen på din bil? Nu varnar polisen

Bedragare har börjat använda sig av en ny metod för att komma över känslig information. Nu varnar polisen för tillvägagångssättet.

Bostadsrätt: Få 200 000 kronor mer för din lägenhet

Enligt Boolis analys har man räknat ut att det går att få 200 000 kronor mer när man säljer bostadsrätten i storstadsregionerna, eller 150 000 i inlandet, om man piffar till "hemmets hjärta".

Postkodlotteriet varnar: Medlemmar luras till dyr avgift

Många som tänkt avsluta sin prenumeration hos Postkodlotteriet har åkt på en oväntad utgift – från ett helt annat företag. – I mina och de flesta av mina kollegors ögon handlar de omoraliskt, säger Roger Magnergård, presschef på Postkodlotteriet, till Nyheter24.

Vanliga missen när du sparar åt ditt barn – ekonomen: "Svårt"

Som förälder vill man gärna skapa en ekonomisk buffert för sitt barn, men att spara pengar i 18 år kan vara utmanande. Nyheter24 har pratat med Stefan Westerberg, privatekonom på Länsförsäkringar, som avslöjar det vanligaste misstaget som föräldrar gör.