Senaste

Miljöministern: Majbrasor inte hotade

Larm: Allt fler människor dör i fågelinfluensa

Världshälsoorganisationen larmar om ökad spridning av fågelinfluensa till nya arter. Antalet mänskliga fall med dödlig utgång ses även som "enormt oroväckande".

Stopp i trafiken: Cirkuselefant på rymmen

Bilister i Butte i USA-delstaten Montana fick en redig chock i tisdags.

Putins exfrus hem konfiskerat – Kreml rasar

Kreml rasar över ett franskt beslut att beslagta ett litet palats i Frankrike som ägs av den ryske affärsmannen Artur Otjeretnyj.
Senaste nytt

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

Felicia Book har sadlat om helt – det gör hon idag

Anna Books dotter Felicia Book växte upp i rampljuset, och har varit med i både Farmen VIP och Fångarna på fortet. Men nu har Felicia lämnat kändisvärlden bakom sig, och satsar helt och fullt på sitt nya jobb.

Kaos kring ny lag om eldning – det här gäller där du bor

Ja, elda på. Nej, elda inte alls. Förvirringen är stor när landets kommuner ska tolka regeringens nya avfallsregler.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

idag 10:54

Ung person livshotande skadad i skidolycka

idag 10:43
En ung person under 20 år har skadats allvarligt i en skidolycka i Ramundberget. Nu vårdas personen på sjukhus med livshotande skador, uppger Sveriges Radio.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

idag 10:41
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Nu är mördarsniglarna tillbaka – ovanligt tidigt

Polisjakt på beväpnad person – 60-tal personer instängda

Ett 60-tal människor är instängda i en konferenslokal i centrala Bollnäs medan en polisjakt pågår, rapporterar P4 Gävleborg.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Svenska Michelinkrogen stänger igen: "Slutet på en era"

En av Sveriges omtyckta Michelinkrogar meddelade i veckan att de kommer att stänga igen i slutet på sommaren. Här får du veta varför.

Linnea gifte sig med Jim vid första ögonkastet: "Irriterande"

Riksdagen röstar ja till nya könslagen

Riksdagen har nu röstat ja till den omstridda lag som kommer göra det lättare att byta juridiskt kön. Beslutet kom efter en maratondebatt i riksdagen.

Bedragarnas sluga knep: Så kan du luras på Amazon och AliExpress

Att shoppa online är både populärt och allt vanligare. Men det finns också risker med att handla hos stora företag som Amazon och AliExpress, framför allt då de erbjuder tjänsten dropshipping.

Bilderna på prins Carl Philip skapar rubriker över hela världen: "Herregud"

igår 11:40

Per Gessle köper Formel 1-Ferrari – kördes av Kimi Räikkönen

igår 11:27
Per Gessle äger ett stort antal bilar från sitt favoritmärke Ferrari, och det senaste tillskottet i samlingen går inte av för hackor. Det handlar om en Formel 1-bil som kördes av finländaren Kimi Räikkönen under 2008 års säsong.

Malou von Sivers attackerad på bussen: "Oförskämt"

Filippa Fernqvist avslöjar det alla undrar om 8 år yngre flickvännen

TV4-profilen Filippa Fernqvist är upp över öronen förälskad i den åtta år yngre flickvännen Wiktoria. Men allt har inte varit en dans på rosor.

Landslagschefen Marika Domanski Lyfors drabbad av hjärntumör

Damernas landslagschef i fotboll, Marika Domanski Lyfors, har drabbats av hjärntumör. Hon har påbörjat sina läkarbehandlingar och kommer att vara sjukskriven från sin tjänst på Svenska fotbollförbundet (SvFF).

Allt om Johan Rabaeus: Fru, barn och sorgen efter systern

Johan Rabaeus är kanske mest känd för sin roll som styvfadern i "Ondskan". Men hur ser hans privatliv ut? Nyheter24 har tagit fram de mest googlade frågorna om skådespelaren – här kommer svaren.

Så slänger du matfett hemma - för att inte bryta mot lagen

I januari 2024 blev det olagligt att slänga matfett och olja i vasken. De som struntar i att återvinna riskerar både att orsaka stopp i avloppet och få en saftig bot. Men hur återvinner man egentligen fett och olja?

Christian lade grunden för Koenigsegg i Microsoft Paint

Den svenska biltillverkaren Koenigsegg fyller 30 år 2024. Märkets bilar är idag bland de snabbaste, mest exklusiva och mest högteknologiska i världen. Grunden för bilarnas design lades emellertid med enkla medel, då de första skisserna skapades av Christian von Koenigsegg i Microsoft Paint.