Senaste

Swifts album slog Spotify-rekord

AI kliver in i Instagram och Facebook

1 timme sedan
Meta lanserar sin största AI-satsning hittills, när bolagets assistent kliver in i Facebook, Messenger, Instagram och Whatsapp. Men Sverige får vänta.

"Sträck på dig" – förhandla med banken

1 timme sedan
Bara sex procent av bolånetagarna bytte bank under 2023. Det borde vara fler, anser Finansinspektionen. Vi ser att det lönar sig och vara aktiv att försöka förhandla sin bolåneränta och även flytta sina sparpengar till en annan bank, säger konsumentskyddsekonomen Moa Langemark.

Två borgmästarkandidater mördade – på samma dag

1 timme sedan
Mexiko skakas av en våg av politiskt våld inför valen i juni. Under fredagen mördades två borgmästarkandidater – en i nordost och en annan i söder, enligt myndigheterna.
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22

Upp till 20 000 fick fel bostadsbidrag av Försäkringskassan

igår 15:54
Försäkringskassan har gått ut med ett varningsmeddelande till 20 000 medborgare som fått ett extra bostadsbidrag. Utbetalningen som ska ha gjorts den 10 april kan mycket väl vara helt felaktig, och du som fått pengarna kan vara tvungen att betala tillbaka pengarna.

Då höjer HBO Max priset, inför reklam och byter namn

igår 15:32
I samband med att HBO Max byter namn till bara Max görs en rad förändringar. Exempelvis införs ett reklamabonnemang. För de som inte vill se reklam höjs avgiften rejält.

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Flera personer knivskurna – området avspärrat av polis

Flera personer har hittats skadade utomhus i centrala Västerås, skriver polisen på sin hemsida.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

igår 10:50

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

igår 10:20
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

Iphone tvingas ta bort Whatsapp och andra appar i Kina

Den amerikanska Iphone-tillverkaren Apple har plockat bort flera av de allra populäraste apparna ur bolagets app-butik i Kina.

Stormen kring Anna Kinberg Batra: Detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Då sänks skatten för en miljon svenskar – är du en av dem?

Det senaste året har inte inneburit några stora sänkningar av skatter för de svenska hushållen. Istället har man trängts av höga räntor, dyrare varor och faktiskt flera skattehöjningar. Américo Fernández är privatekonom på storbanken SEB och spår sänkningar av flera skatter i höst. – Sverige har starka finansiella muskler, säger han till Nyheter24.

Man höll hund och valpar instängda i garage – utan dricksvatten och rena liggplatser

En man i 20-årsåldern höll en tik och hennes valpar instängda i ett garage utan ljusinsläpp. Det saknades även torra, rena liggplatser med bäddmöjligheter och driksvatten i garaget. Nu förbjuds mannen ta hand om djur, oavsett djurslag.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Folkhälsomyndigheten varnar alla äldre: "Kan i värsta fall leda till döden"

Elbilar gör att tillverkare blöder pengar: Här är lösningen

Biltillverkare fortsätter att förlora tiotusentals kronor på varje såld elbil, något som sätter käppar i hjulen för elektrifieringen och möjligheten att erbjuda billigare elbilar.

Misstänkt farligt föremål hittat – bombskyddet ska undersöka blomsterlåda

Polisens bombtekniker är på väg för att undersöka ett misstänkt farligt föremål i Uddevalla, uppger polisen.

Världens fem snabbaste bilar 2024

Sedan bilen uppfanns har jakten på den högsta toppfarten varit högst aktuell. Från 1880-talet till idag har världens snabbaste bil gått från en toppfart på 48 km/h till en teoretisk sådan på över 500 km/h. Här är en lista på de snabbaste bilarna någonsin

Flera år gamla matrester och smuts på äldreboende

Matvaror som gått ut för flera år sedan, smuts och gamla matrester på golvet hittades på ett äldreboende i Mölndal på måndagen, rapporterar P4 Göteborg.

Person död: Föll från hög höjd på jobbet

En person har avlidit efter en arbetsplatsolycka i Gävle, skriver polisen på sin webbplats.