Senaste

Rejält lyft för rysk oljeexport i april

Kristersson varnar för eskalering i Mellanöstern

Den explosiva situationen i Mellanöstern är en av de viktigaste frågorna när EU-ledarna möts för ett extrainsatt toppmöte i Bryssel. En eskalering skulle snabbt kunna bli okontrollerbar, säger statsminister Ulf Kristersson (M).

Aktiehandeln lyfter bankvinster i USA

Den amerikanska storbanken Bank of America redovisar en nettovinst på 6,7 miljarder dollar, vilket var i linje med förväntningarna.

Unga britter kan få rökförbud hela livet

Storbritannien vill införa en lag som ska förhindra att unga människor börjar röka. Lagförslaget innebär att alla som fyller 15 år i år inte kommer att få köpa tobaksprodukter – någonsin.
Senaste nytt

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

10 yrken där du får jobb direkt – och lön på upp till 35 000 i månaden

Det är lågkonjuktur, men det betyder inte att det är nattsvart på arbetsmarknaden för det. Nyheter24 listar tio yrken där möjligheterna till jobb är stor.

Pensionärer köpte 87 vapen – kände sig otrygga

idag 08:54

Anneli om de hemliga planerna efter Hotell romantik: "Stort"

idag 08:53
Det slog gnistor när Anneli Holm träffade Thomas Hynes i andra säsongen av Hotell romantik. Bara sex dagar senare gifte de sig i tv. Nyheter24 har pratat med Anneli, som avslöjar vad som hänt sedan kamerorna slutade filma.

SVT:s blixtändring: Därför nobbades GVFÖ-Torsten

idag 08:35
Torsten Malmgård trodde inte att han skulle medverka i "Gift vid första ögonkastet" 2024. Men SVT ändrade sig – fem dagar innan bröllopet, rapporterar Expressen.

Kritiken mot vårbudgeten: Inte en enda krona till hushållen

Bedragare utger sig för att vara din bank – så skyddar du dig

Antalet bedrägerier ökar i rejält takt. Nordea har därför lanserat en ny tjänst för kunderna som ska förse dem med rätt verktyg och minska risken för bedrägeri. Men var ligger egentligen ansvaret? – Mycket svårt att skydda sig mot en bedragare, säger cybersäkerhetskonsulten Linus Kvarnhammar.

Två ungdomar begärs häktade: Misstänks vara inblandade i mordet på Mikael, 39

En 17-årig pojke och en 18-årig man har begärts häktade misstänkta för inblandning i mordet på en man i Skärholmen i södra Stockholm förra veckan.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Äldre man vanvårdades på Attendo – dog

En man avled efter att ha blivit utan vätska på ett av Attendos äldreboenden. – Enligt två oberoende läkare på Akademiska så var detta vanvård och helt i onödan, säger Monica Johansson, änkan till mannen, till P4 Uppland.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Pensionär? Så hanterar du ensamhet: "Telefonen ringer inte"

Att vara pensionär kan kännas ensamt och det är lätt att bli passiv. Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som berättar vilka fällor man ska undvika för att ha glada pensionsår.

Tommy Myllymäki avslöjar: Det är det äckligaste jag ätit i Sveriges mästerkock

Som jurymedlem i "Sveriges mästerkock" på TV4 får Tommy Myllymäki smaka både det ena och det andra. Nu avslöjar han det värsta som serverats i tävlingen. – Det luktade inte bra, säger han till Jönköpings-Posten.

Galet miljonregn över känslosam Ludvig Åberg: ”Surrealistiskt"

igår 02:08

Vi testar Alfa Romeo Tonale – en passionerad laddhybrid?

2 dagar sedan 22:27
När Alfa Romeo lanserade sin kompakta suv Tonale var målet att locka till sig en bredare målgrupp. Toppmodellen av bilen är den fyrhjulsdrivna laddhybriden, och den har Gustaf Gripenlöf Karlberg testat.

Felix Herngren sågas i Masked Singer: "Ett rop på hjälp"

Det hatar Christian Bauer med Pernilla: "Han blir galen"

Sedan slutet av 2023 har Pernilla Wahlgren och Christian Bauer varit gifta. Deras förhållande verkar blomstra mer för varje dag som går, men det finns en sak som Pernilla gör, som Christian hatar.

Har du vunnit 101 miljoner? Svenska Spel söker okänd vinnare

En lycklig vinnare kammade hem 101 miljoner på Drömvinsten i lördags. Det finns bara ett problem – Svenska Spel vet inte vem det är.

Höjda priser på bensin och diesel: Så dyrt blir det att tanka

Ledande drivmedelskedjor höjer priserna på bensin och diesel efter helgen.

Resenär gripen på Arlanda – med guldtackor värda 1,7 miljoner

Tullpersonal har anträffat en resenär med stora mängder guld i sin väska, skriver polisen på sin hemsida.

Paradise Hotel-favoriten Cimon om medverkan: "Utnyttjar våra brister"

Paradise Hotel-Cimon blev en stor tittarfavorit när han medverkade 2009. Men vad gör han egentligen idag? Nyheter24 har undersökt saken närmre.