Senaste

Riksrätt i senaten för Bidens minister

L: Inför maxtak i skolan

Liberalerna vill införa ett maxtak för klasstorlekar i skolan. Det ska inte vara ett lotteri i skolan som man möts av alltför ofta i dag, säger partiledaren Johan Pehrson.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

1 timme sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

FN: Israel hindrar 7 oktober-offer från att prata

1 timme sedan
Israel hindrar FN:s utredare från att prata med vittnen och offer från 7 oktober-attacken. Det uppger FN:s tidigare chef för mänskliga rättigheter, Navi Pillay, som leder en utredning om angreppet.
Senaste nytt

Här går 100 företag i konkurs – varje vecka

Hjälp, mitt barn har också börjat snusa • Experten: "Skäms"

Hur ber man sitt barn sluta snusa utan att det blir ett bråk? Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som avslöjar hur man gör.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

3 timmar sedan

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

idag 12:16
Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Fiskare drog upp död kropp i nätet

idag 11:48
Besättningen ombord MS Kongsfjord trålade efter räkor i Barents hav när de i fredags kväll fick en obehaglig överraskning. I nätet låg en död kropp.

10 yrken där du får jobb direkt – och lön på upp till 35 000 i månaden

Ica-butiken betalar en miljon för säkerheten: "Det är hemskt"

Svensk dagligvaruhandel utsätts för allt fler brott. Fler än hälften av butikerna utsattes för allt från stöld till hot och våld under första kvartalet 2024. Och kostnaden för att stävja brottsligheten kostar handlarna enorma summor.

Så mycket tjänar 13-barns mamman Mirka Norrström på OnlyFans

Mirka Norrström är 13-barns mamman som blev känd i TV4-programmet Familjen Annorlunda. De senaste två åren har Mirka, 51, jobbat med sitt konto på OnlyFans. Men hur mycket tjänar hon på plattformen egentligen?

Förbud mot bilkörning på helgerna: Hotet från tyska ministern

igår 18:34

Hård kritik mot Postnord: ”Dyrare och mycket sämre”

igår 17:24
Breven kommer inte fram i tid, paket stjäls och missnöjet med Postnord växer. Samtidigt har vd:n Annemarie Gardshol extremhöjt sin lön. Vad är det som händer med posten i Sverige? Nyheter24 granskar varför Postnord blir allt sämre.

Anneli om de hemliga planerna efter Hotell romantik: "Stort"

SVT:s blixtändring: Därför nobbades GVFÖ-Torsten

Torsten Malmgård trodde inte att han skulle medverka i "Gift vid första ögonkastet" 2024. Men SVT ändrade sig – fem dagar innan bröllopet, rapporterar Expressen.

Morgonens nyheter

Här är morgonens nyheter i korthet.

Därför ska du ALDRIG låta dina palettblad blomma

I en intervju med Nyheter24 delar växtexperten med sig av varför man inte borde låta sina palettblad blomma och vilka fördelar det finnsmed att klippa bort blommorna.

Pojke påkörd av bil – allvarligt skadad

En tonårig pojke har skadats allvarligt i en krock mellan en moped och en personbil i Kungsbacka.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

Nu kan din elräkning bli dyrare – igen

Elpriset har sjunkit efter rekordåren 2022-2023. Men nu kan priset öka igen. Detta efter att myndigheten Energimarknadsinspektionen har höjt intäktsramarna med 100 miljarder kronor.

Kvinna "hittade inte" till kassan på Ikea – får ersättning

En kvinna gick för att handla möbler i en Ikea-butik. Men när hon skulle betala hittade hon inte kassorna. Hon lämnade butiken utan att betala och får nu ersättning av domstolen.

Då är Beppe Starbrink tillbaka i SVT:s Go'kväll

Har du saknat Beppe Starbrink i Go'Kväll? Tyvärr dröjer det ett tag till innan den populära programledaren dyker upp i rutan igen.

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.

Pensionär? Så hanterar du ensamhet: "Telefonen ringer inte"

Att vara pensionär kan kännas ensamt och det är lätt att bli passiv. Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som berättar vilka fällor man ska undvika för att ha glada pensionsår.