Senaste

Kreml: Ukraina-hjälp från USA förändrar inget

Meteoritjägare överklagar till Högsta domstolen

Geologerna Anders Zetterqvist och Andreas Forsberg som i hovrätten förlorade den uppmärksammade tvisten om en meteorit som landade utanför Enköping i november 2020 överklagar till Högsta domstolen.

Nordeas stora förändring – så påverkas du: "Genomsyrar allt"

Sverige har större problem än grannländerna med vågen av bankbedrägerier, enligt Nordea-chefen Frank Vang-Jensen. Man ska vara väldigt försiktig och skeptisk, säger han om hur utsatta grupper ska skydda sig.

Ändringen - Israel får medverka på Kulturnatt

Stockholms stad tog bort Israels ambassad ur Kulturnattens program på grund av säkerhetsläget. Men nu ändrar sig kommunen, skriver SVT:s "Kulturnyheterna ".
Senaste nytt

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

Ung person livshotande skadad i skidolycka

En ung person under 20 år har skadats allvarligt i en skidolycka i Ramundberget. Nu vårdas personen på sjukhus med livshotande skador, uppger Sveriges Radio.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Mugg återkallas – kan orsaka kvävning

idag 08:56

Stressen på Postnord fick Klara, 20, att krascha: ”Glömde allt”

idag 08:17
Klara, 22, hann jobba på Postnord i ett år, sedan blev hon utbränd. Två år senare är hon fortfarande sjukskriven. – Jag visste inte var jag var eller vad jag höll på med, säger hon till Nyheter24.

Nya lagen för husägare finns inte – misstag bakom kaoset

idag 08:16
Det nya eldningsförbudet har skapat hetsig debatt om att EU styr och ställer om folks trädgårdar och fått vice statsministern att utlova ändringar. Men råder det ens något förbud? En expert reder ut.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

Ica, Coop och Axfoods hårdare tag – för att stoppa stölderna

Den senaste tiden har brottsligheten ökat markant i svenska butiker. Matjättarna Ica, Coop och Axfood berättar för Nyheter24 om oron och hur man arbetar för att stävja problemen. – Brottslighet är tyvärr något som handeln alltid utsatts för.

Nyheter24 lanserar nyhetstjänsten Din Ekonomi

2024 är fullt av ekonomiska utmaningar. Köpkraften har minskat med 100 000 kronor per hushåll. Därför lanserar Nyheter24 nu en nyhetstjänst för att hjälpa dig att få pengar över i plånboken. Din Ekonomi är fullproppat med tips och nyheter om allt från deklarationen till billigare matkasse, köp av bostad och höjd pension. Och mycket mer.

City Gross nya förändring – så mycket kostar det kunderna

Matkedjan City Gross genomgår ytterligare en förändring, efter att de öppnade upp en outlet i Skåne. Nästa steg är att lansera en tjänst för kundernas onlinehandel.

De jobbar fyra dagar i veckan – med full lön

Sedan 1970 har det varit norm att arbeta fem dagar per vecka i Sverige. Men detta kan komma att förändras. I en ny studie ska fyra dagars arbetsvecka prövas och Nyheter24 har pratat med en av arbetsgivarna. – Vi vet att vi är radikala, säger Yasemin Arhan Modéer, vd för Altitude Meetings, för Nyheter24.

Därför har GVFÖ-Linnea ett ärr på bröstet: "En snabbvisit till himlen"

Linnea Alsberg, 28, är en av deltagarna i "Gift vid första ögonkastet" 2024. I sociala medier delar hon med sig av bakgrunden till det ärr hon har på bröstkorgen.

Filippa Fernqvist avslöjar det alla undrar om 8 år yngre flickvännen

Landslagschefen Marika Domanski Lyfors drabbad av hjärntumör

Damernas landslagschef i fotboll, Marika Domanski Lyfors, har drabbats av hjärntumör. Hon har påbörjat sina läkarbehandlingar och kommer att vara sjukskriven från sin tjänst på Svenska fotbollförbundet (SvFF).

Allt om Johan Rabaeus: Fru, barn och sorgen efter systern

Johan Rabaeus är kanske mest känd för sin roll som styvfadern i "Ondskan". Men hur ser hans privatliv ut? Nyheter24 har tagit fram de mest googlade frågorna om skådespelaren – här kommer svaren.

Skulle göra barnprogram – fifflade istället med olaglig bitcoin

igår 10:14

Fråga doktorn-Suzanne Axell avslöjar varför hon sa upp sig

igår 10:04
Suzanne Axell sa upp sig från Fråga doktorn i SVT efter nästan 20 år som programledare. Nu, tre år efter det stora beslutet, så avslöjar Suzanne den verkliga anledningen till att hon slutade.

Trädgårdstider anmälda: "Många som reagerat starkt"

Det händer med din pension när du är föräldraledig

Många saker kan påverka hur ditt pensionssparande ser ut när du går på föräldraledighet. Dessutom påverkas både tjänstepensionen, ditt privata sparande och din allmänna pension.

Bilderna på prins Carl Philip skapar rubriker över hela världen: "Herregud"

Prins Carl Philip har blivit en dundersnackis över hela världen. Anledningen? Ett gäng bilder på den svenske kungligheten har blivit virala.

Per Gessle köper Formel 1-Ferrari – kördes av Kimi Räikkönen

Per Gessle äger ett stort antal bilar från sitt favoritmärke Ferrari, och det senaste tillskottet i samlingen går inte av för hackor. Det handlar om en Formel 1-bil som kördes av finländaren Kimi Räikkönen under 2008 års säsong.

Nya plastkorkarna kritiseras – svaret: "Ska sitta fast!"

De nya plastkorkarna som pryder förpackningar innehållandes vätska har mött mycket kritik. Flera användare påpekar att man måste dra loss korken för att kunna sopsortera – nu menar en expert emellertid tvärtom.

Fällan som kan sänka din pension med 27 000 – varje månad

Allt fler tar ut pensionen på kort tid, men klarar inte av att få ihop ekonomin långsiktigt. – En kalldusch kan vänta den som tar ut pensionen på fem år, säger Trifa Chireh, pensionsekonom på Länsförsäkringar.