Var ett tag sedan jag skrev en blogg men jag har haft möjligheten att bara mysa efter segern nu när man inte är aktuell för matchen mot Umeå på måndag.

Vilken inramning och stämning det var. Grabbarna är verkligen lyckligt lottade som får denna chans att spela fotboll. Sitter och slötittar just nu på Öster mot TFF och kan ju lätt konstatera att det är som dag och natt….

Nu till matchen igen. Svårt för mig att göra en analys på det för när jag hade satt mig ner för att beskåda matchen så var det redan slut för min del kan man säga. Jag han växla några ord med Sulan och Max och sedan gjorde sig Dahl illa när han skallade ihop med en spelare ifrån Halmstad. Tog nog runt en minut innan skadan var framme.

Jag gick ner till läkarrummet för att se hur det stod till med honom. Ringde även hans kommande fru, Sara för att berätta hur läget låg. Hon var på matchen och fick chansen att komma ner för att se till honom. Där satt jag och läkarna för att observera samt göra några tester på hur allvarlig skallskadan var. Det var inte så farligt initialt men med skallskador måste man vara försiktig. När sedan Buster, vår läkare var tvungen att gå ut igen för att bevaka matchen var jag kvar med honom för att se till att han inte somnade för det får man inte göra när man åkt på huvudskador.

När allt lugnat sig en del skjutsade jag hem honom för att sedan åka hem med ett leende på läpparna med tre poäng i bagaget.

Denna vecka har det provats resekläder, fotograferats nere på Årsta men det viktigaste har ju varit träningarna på Skarpnäcks konstgräs med tanke på att vi möter Umeå på måndag just på plastgräs.

Den matchen missar Dahl men hoppas att han kan vara tillbaka mot BP. Han har cyklat lite lätt på gymmet för att se hur huvudet reagerar.

Nu ska jag umgås lite med familjen för jag har inte varit hemma på hela dagen.

Vi syns och hörs!!!