Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig tusenlappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.
Senaste

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Höjd BNP-siffra från USA

1 timme sedan
USA:s bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 3,4 procent i fjärde kvartalet i fjol, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement.

Rekordmycket eventpengar till Bidens kampanj

1 timme sedan
Ett insamlingsevent för USA:s president Joe Biden har samlat ihop 25 miljoner dollar, motsvarande drygt 267 miljoner kronor. Det är den största insamlingen någonsin för ett politiskt evenemang, enligt Bidenkampanjen.
Senaste nytt

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Man och kvinna hittade döda i Gävle – utreds som mord

Polisen utreder ett misstänkt dubbelmord i Gävle efter att två personer hittats döda i en bostad i onsdags, skriver polisen på sin hemsida.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Swedish Match stäms – man blev beroende av tobaksfritt snus

idag 08:52

Kvinna i 40-årsåldern död – blev påkörd av tåg

idag 08:41
En kvinna i 40-årsåldern avled på onsdagskvällen efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid järnvägsstationen i Frövi norr om Örebro, skriver Nerikes Allehanda.

Här är morgonens nyheter 28 mars

idag 07:28
Morgonens nyheter i korthet.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

Mänskliga kvarlevor har hittats i Sölvesborg – polisen utreder brott

Vid klockan 14.22 fick polisen in ett larm om att människor hittat skelettdelar i Sölvesborg i Blekinge.

Elbil till fjällen i påsk? Dessa tips för resan smidigare

Att ge sig ut på sin första långresa med elbil kan vara något som många bävar för, inte minst när det är kallt ute. Elbilar har kortare räckvidd vid låga temperaturer, och varje vintersäsong fylls nätet med skräckinjagande historier om långa köer vid de publika laddstationerna.

Ulrika Jonsson attackerad av sin hund: "Skaffa en bulldog sa dom..."

igår 13:16

ÖoB varnar kunderna för fula bluffen: "Riktigt tråkigt"

igår 13:04
Bedragare utger sig för att vara ÖoB och nu uppmanar lågpriskedjan till försiktighet. – Vi upplever att det händer oftare nu än tidigare, säger företagets marknadschef Per Alvén till Nyheter24.

Låst om lönen – sjuksyrrorna: "Redo att förhandla hela påsken"

Dumpen-Sara om Robinson-pedofilen: "Han ville ha bilder hela tiden"

Det var Patrik Sjöberg och Sara Nilsson, som ligger bakom sajten Dumpen, som ledde polisen till den 50-årige Robinson-profilen som nu dömts till fängelse för innehav av grov barnpornografi. För Nyheter24 berättar nu Sara Nilsson om hur hon och Patrik gick till väga för att få fast mannen – och om hur de mådde efteråt. – Man blir ju traumatiserad, säger Sara Nilsson till Nyheter24.

Man mördades på jobbfest – höggs ihjäl i pingisrummet

En personalfest i Blekinge spårade ur slutade med att en man knivhöggs till döds i företagets pingisrum. Nu döms 42-åringen till 18 års fängelse.

Masked Singer 2024: Här är kändisarna på läckta listan

Masked Singer 2024 är igång, men redan innan den fjärde säsongen hade premiär hade en lista på vad som påstods vara de medverkande kändisarna läckt.

Det gör 100 personer mitt på Robinson-ön – medan programmet spelas in

Robinson 2024 är i full rullning men det är många saker som sker bakom kulisserna som tittarna inte har en aning om.

Här dricker svenskarna mest påskmust

Påsken närmar sig och läskhyllorna börjar fyllas med påskmust. En särskild del i Sverige sticker ut i sin konsumtion av läsken. På andra håll i landet är man inte lika förtjust.

Varning för tågkaos i påsk – här blir det värst

Regionråd vill höja Stockholms trängselskatt: Minst 55 kronor

Kör man regelbundet in och ut genom Stockholms tullar under vardagarna kommer man snabbt upp i höga summor i trängselskatt. Men centerpartisten Gustav Hemming tycker att trängselskatterna är för låga, och vill nu att de höjs för att hålla jämna steg med inflationen.

Kunderna tappar håret av kända schampot: "Helt förstört"

Flera kunder har reagerat dåligt på hårprodukterna från kändisfrisören Bobby Oduncus märke Bobbys Hair Care. Det handlar bland annat om att de ska ha drabbats av håravfall. "Mitt hår blev helt förstört", skriver en besviken kund.

Populära godiset byter recept – kvaliteten sjunker och priset ökar

2 dagar sedan 21:50

Museianställd stal 1 800 föremål – sålde dem online

2 dagar sedan 20:06
Brititish Museum i London stämmer en tidigare anställd. Museet anklagar mannen för att ha stulit mängder av föremål och sedan sålt dem.

Så kokar du det perfekta ägget i påsk

Robinson görs om efter TV4:s stora miss

TV4 tvingas göra om Robinson efter missen i årets säsong. Nu kommer det därför att krävas mer av deltagarna.

Coop ändrar sillburkarna – bara dagar innan påsk

Endast ett par dagar innan påsk meddelar matkedjan Coop att deras förpackningar på sill kommer att förändras.

Elbilarna tar över: Volvo har byggt sin sista dieselbil

Volvo byggde sin första dieselbil år 1979, i form av 240 GL D6. Sedan 1991 har över 9 miljoner bilar med dieselmotor rullat ut ur märkets fabriker. I takt med att bilvärlden går mot elektrifiering har dieselbilarna blivit omoderna – i alla fall i politikernas ögon, och nu har Volvo byggt sin sista dieselbil.

1,2 miljoner svenskar kräver högre löner – risk för strejk?

1,2 miljoner anställda som jobbar i offentlig sektor ska få nya löner. Allt från sjuksköterskor och lärare till vårdbiträden och biståndshandläggare berörs. Men arbetsgivarna och personalens fackföreningar är inte alls överens om hur höga påslagen ska bli. Och en grupp har det extra kämpigt.

H&M stänger 160 butiker

Klädjätten H&M redovisar ett kraftigt vinstlyft och aktien rusade drygt 15 procent. Företaget ska nu investera i butiksnätet och renovera ett par hundra butiker.