Senaste

Kvinna döms – injicerade bakterier i sin dotter

Tysk politiker inför rätta – yttrade nazislogan

Den kontroversielle tyske politikern Björn Höcke, regional ledare för ultranationalistiska AFD, ställs inför rätta för att ha använt sig av slagord från nazitiden.

EU ska konkurrera bättre – men vem betalar?

EU ska bli bättre på det mesta för att kunna konkurrera globalt, manar medlemsländernas ledare på toppmöte i Bryssel. Men hur det ska gå till är en annan fråga – och inte minst hur det ska betalas.

Använde föreningens pengar till hyran – åtalas

Mannen misstänks ha använt idrottsföreningens pengar till att bland annat betala sin egen hyra.
Senaste nytt

Ölbryggeriet i konkurs på grund av dålig ekonomi

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

De världskända profilerna Angelina Jolie och Brad Pitt har många barn. Men vilka är de egentligen och hur ser de ut idag? Nyheter24 reder ut vilka Jolie-Pitt-barnen är idag.

Nu är mördarsniglarna tillbaka – ovanligt tidigt

igår 22:42

Polisjakt på beväpnad person – 60-tal personer instängda

igår 21:44
Ett 60-tal människor är instängda i en konferenslokal i centrala Bollnäs medan en polisjakt pågår, rapporterar P4 Gävleborg.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

Svenska Michelinkrogen stänger igen: "Slutet på en era"

En av Sveriges omtyckta Michelinkrogar meddelade i veckan att de kommer att stänga igen i slutet på sommaren. Här får du veta varför.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.

Filippa Fernqvist avslöjar det alla undrar om 8 år yngre flickvännen

igår 13:53

Landslagschefen Marika Domanski Lyfors drabbad av hjärntumör

igår 13:26
Damernas landslagschef i fotboll, Marika Domanski Lyfors, har drabbats av hjärntumör. Hon har påbörjat sina läkarbehandlingar och kommer att vara sjukskriven från sin tjänst på Svenska fotbollförbundet (SvFF).

Linnea gifte sig med Jim vid första ögonkastet: "Irriterande"

Riksdagen röstar ja till nya könslagen

Riksdagen har nu röstat ja till den omstridda lag som kommer göra det lättare att byta juridiskt kön. Beslutet kom efter en maratondebatt i riksdagen.

Bedragarnas sluga knep: Så kan du luras på Amazon och AliExpress

Att shoppa online är både populärt och allt vanligare. Men det finns också risker med att handla hos stora företag som Amazon och AliExpress, framför allt då de erbjuder tjänsten dropshipping.

4 meter höga fönster och eget spa – här är Anders Öfvergårds nya drömhus

Fyra meter höga fönster. En egen relaxavdelning. Sju rum. Och en magnifik takhöjd. Här är Anders "Arga Snickaren" Öfvergårds nya lyxhus. – Jag är jätteglad, säger Anders Öfvergård om sitt nya drömställe.

Skatteverket: Många har gjort fel i deklarationen – är du en av dem?

Nu flaggar Skatteverket för att många svenskar gjort fel i deklarationen.

Nytt verktyg avslöjar fejkade AI-bilder – så använder du det

True Media är ett verktyg som känner igen AI-fejkat och manipulerat innehåll på sociala medier. Här är allt du behöver veta om True Media, inklusive hur det fungerar, hur du använder det och hur pålitligt det är.

Så slänger du matfett hemma - för att inte bryta mot lagen

Christian lade grunden för Koenigsegg i Microsoft Paint

Den svenska biltillverkaren Koenigsegg fyller 30 år 2024. Märkets bilar är idag bland de snabbaste, mest exklusiva och mest högteknologiska i världen. Grunden för bilarnas design lades emellertid med enkla medel, då de första skisserna skapades av Christian von Koenigsegg i Microsoft Paint.

Trädgårdstider anmälda: "Många som reagerat starkt"

Ett avsnitt av Trädgårdstider i SVT har nu anmälts till Granskningsnämden. Detta efter att ett speciellt inslag med Malin Persson fick en väldigt insatt tittare att reagera...

Rekordmånga svenskar vill behålla kontanter i framtiden

2 dagar sedan 23:04

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

2 dagar sedan 22:13
Under lördagen vann en man Lottos Drömvinsten på drygt 101 miljoner kronor. Men han var länge eftersökt, då man inte visste vem han var. Men nu är vinnaren av Drömvinsten hittad. Här får du veta vad han ska göra med pengarna.

Tuva Novotny har fått skyddat boende: "Utsatt för stalkers"

Kunderna sågar Gekås Ullareds ändring: "Urdåligt"

Gekås Ullared har slagit upp portarna till ett nytt kafé, men kunderna är allt annat än nöjda. "Blev mycket besviken", skriver en person i sociala medier.

SMHI utfärdar varning för kraftiga snöbyar – här blir det värst

SMHI har utfärdat en gul varning för snö. På sina håll kan det komma upp till 10 centimeter nederbörd.

Skulle göra barnprogram – fifflade istället med olaglig bitcoin

Skatteverket kontrollerade 18 datahallar för att se om de höll på med de verksamheter som man faktiskt påstod, nämligen att utveckla AI och göra tecknade barnprogram. Men sanningen var en helt annan. – Miningdatorhallarna har använts som en digital sedelpress, säger Patrik Lillqvist, underrättelsechef på Skatteverket.

Fråga doktorn-Suzanne Axell avslöjar varför hon sa upp sig

Suzanne Axell sa upp sig från Fråga doktorn i SVT efter nästan 20 år som programledare. Nu, tre år efter det stora beslutet, så avslöjar Suzanne den verkliga anledningen till att hon slutade.

Så små är chanserna för en miljonvinst hos Postkodlotteriet

Det är en miljon svenskar som är med och tävlar om en vinst hos Postkodlotteriet. Nu har Nyheter24 tagit reda på hur stor chansen är till en miljonvinst.