Senaste

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

1 timme sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

1 timme sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

1 timme sedan
Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.
Senaste nytt

Korthuset rasade: Nu åker "kryptokungen" i fängelse i 25 år

Här är personerna Skatteverket kollar extra noga i deklarationen

Varje år gör Skatteverket riktade kontroller inom vissa områden. Har du koll på vilka privatpersoner som kollas extra i årets deklaration?

Har du förmånsbil? Då kan tillvalen råka bli skattefusk

En av biltillverkarnas senaste påhitt är att erbjuda vissa funktioner i bilen som en prenumeration. Detta innebär att bilarna utrustas med hårdvaran för exempelvis adaptiv farthållare, och sen får ägaren betala månadsvis för att använda funktionen. Upplägget kan dock riskera att leda till skattefusk.

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

idag 15:08

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig 1000-lappar

idag 15:04
Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Mjölken blir dyrare – Arla höjer priset

Misstänkt handgranat på polisstation

En stor insats pågår på Flemingsbergs polisstation i Stockholm. Enligt flera medier ska det röra sig om en handgranat som påträffats.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32

Mänskliga kvarlevor har hittats i Sölvesborg – polisen utreder brott

igår 21:33
Vid klockan 14.22 fick polisen in ett larm om att människor hittat skelettdelar i Sölvesborg i Blekinge.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Bensinpriset höjs inför påskhelgen

Ledande drivmedelskedjor höjer bensinpriset inför påskhelgen, som traditionellt präglas av många bilar ute på vägarna.

Polisens skarpa uppmaning till dig i påsk – det ska du tänka på

Påsken 2024 har anlänt vilket har fått polisen att gå ut med både varningar och starka uppmaningar till alla de som reser bort under påskhelgen. Du bör nämligen ta höjd för allt från hur du förebygger inbrott till hur du ska tänka om du går på fjällvandring.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Ett par i Malmö kan vräkas efter att ha slarvat med sopsorteringen. I en intervju med Hem & Hyra säger hyresvärden att slarvet tyder på att det finns "en massa bråte" i lägenheten.

Swedish Match stäms – man blev beroende av tobaksfritt snus

Den amerikanska snusjätten Philip Morris och deras dotterbolag Swedish Match stäms av en amerikansk man. Anledningen är då han blivit beroende av tobaksfritt snus.

1 maj blir det dyrare att göra pass – så mycket kommer det kosta

Då håller Systembolaget stängt under påskhelgen 2024

Det vankas påskhelg och för att kunna planera din inhandling på bästa sätt och undvika både kö och utplockade hyllor så kan det vara på sin plats att ha koll på Systembolagets öppettider.

Funktionsnedsatt utsatt för övergrepp – kommunen: ”Vi har brustit"

​En funktionsnedsatt person utsattes för både psykiska och fysiska övergrepp i en daglig verksamhet i Botkyrka kommun. Personen blev bland annat instängd och fick kallt vatten sprutat på sig.

Varning för tågkaos i påsk – här blir det värst

igår 12:51

Regionråd vill höja Stockholms trängselskatt: Minst 55 kronor

igår 12:42
Kör man regelbundet in och ut genom Stockholms tullar under vardagarna kommer man snabbt upp i höga summor i trängselskatt. Men centerpartisten Gustav Hemming tycker att trängselskatterna är för låga, och vill nu att de höjs för att hålla jämna steg med inflationen.

Man mördades på jobbfest – höggs ihjäl i pingisrummet

Masked Singer 2024: Här är kändisarna på läckta listan

Masked Singer 2024 är igång, men redan innan den fjärde säsongen hade premiär hade en lista på vad som påstods vara de medverkande kändisarna läckt.

Det gör 100 personer mitt på Robinson-ön – medan programmet spelas in

Robinson 2024 är i full rullning men det är många saker som sker bakom kulisserna som tittarna inte har en aning om.

Här dricker svenskarna mest påskmust

Påsken närmar sig och läskhyllorna börjar fyllas med påskmust. En särskild del i Sverige sticker ut i sin konsumtion av läsken. På andra håll i landet är man inte lika förtjust.

Temu ger ut 500 kronor gratis till alla – men det finns en hake

Kinesiska e-handelsjätten Temu ger ut gratis pengar till användare som registrerar sig via en länk. Men det finns en rejäl hake som döljer sig bakom den till synes fina gesten.

Det ska du inte beställa på McDonalds: "Serveras gammal"

McDonald's är en favorit för många, men är allt på menyn verkligen färskt? Nyheter24 har pratat med en tidigare anställd på McDonald's, som avslöjar vad han aldrig skulle beställa på restaurangen.