Planera en långresa med elbil: Här är de bästa apparna

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.
Senaste

Femte person misstänkt för väskmordet

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

45 personer har omkommit i en bussolycka i Sydafrika, enligt landets transportdepartement.

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

1 timme sedan
Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Indiens opposition: Demokratin i fara

1 timme sedan
En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.
Senaste nytt

Här är personerna Skatteverket kollar extra noga i deklarationen

Har du förmånsbil? Då kan tillvalen råka bli skattefusk

En av biltillverkarnas senaste påhitt är att erbjuda vissa funktioner i bilen som en prenumeration. Detta innebär att bilarna utrustas med hårdvaran för exempelvis adaptiv farthållare, och sen får ägaren betala månadsvis för att använda funktionen. Upplägget kan dock riskera att leda till skattefusk.

Nya kollektivavtal för 300 000 svenskar i offentlig sektor

Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) och Sobona har tecknat tre nya kollektivavtal inom den offentliga sektorn. Men Sveriges Lärare säger nej till budet – och Vårdförbundet ska få medling med arbetsgivarna.

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig 1000-lappar

idag 15:04

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Misstänkt handgranat på polisstation

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Mänskliga kvarlevor har hittats i Sölvesborg – polisen utreder brott

igår 21:33

Elbil till fjällen i påsk? Dessa tips gör resan smidigare

igår 19:03
Att ge sig ut på sin första långresa med elbil kan vara något som många bävar för, inte minst när det är kallt ute. Elbilar har kortare räckvidd vid låga temperaturer, och varje vintersäsong fylls nätet med skräckinjagande historier om långa köer vid de publika laddstationerna.

Polisens skarpa uppmaning till dig i påsk – det ska du tänka på

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Ett par i Malmö kan vräkas efter att ha slarvat med sopsorteringen. I en intervju med Hem & Hyra säger hyresvärden att slarvet tyder på att det finns "en massa bråte" i lägenheten.

Swedish Match stäms – man blev beroende av tobaksfritt snus

Den amerikanska snusjätten Philip Morris och deras dotterbolag Swedish Match stäms av en amerikansk man. Anledningen är då han blivit beroende av tobaksfritt snus.

Kvinna i 40-årsåldern död – blev påkörd av tåg

En kvinna i 40-årsåldern avled på onsdagskvällen efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid järnvägsstationen i Frövi norr om Örebro, skriver Nerikes Allehanda.

Här är morgonens nyheter 28 mars

Morgonens nyheter i korthet.

Då håller Systembolaget stängt under påskhelgen 2024

Funktionsnedsatt utsatt för övergrepp – kommunen: ”Vi har brustit"

​En funktionsnedsatt person utsattes för både psykiska och fysiska övergrepp i en daglig verksamhet i Botkyrka kommun. Personen blev bland annat instängd och fick kallt vatten sprutat på sig.

Skarpa varningen till BankID-användarna: "Radera meddelandet"

På sistone har flera företag och myndigheter varnar för bedragare. Nu går även BankID ut med en varning. – Bedragarna ändrar hela tiden modus, säger Charlotte Pataky, pressansvarig på BankID, till Nyheter24.

Regionråd vill höja Stockholms trängselskatt: Minst 55 kronor

igår 12:42

Kunderna tappar håret av kända schampot: "Helt förstört"

igår 12:07
Flera kunder har reagerat dåligt på hårprodukterna från kändisfrisören Bobby Oduncus märke Bobbys Hair Care. Det handlar bland annat om att de ska ha drabbats av håravfall. "Mitt hår blev helt förstört", skriver en besviken kund.

Masked Singer 2024: Här är kändisarna på läckta listan

Det gör 100 personer mitt på Robinson-ön – medan programmet spelas in

Robinson 2024 är i full rullning men det är många saker som sker bakom kulisserna som tittarna inte har en aning om.

Här dricker svenskarna mest påskmust

Påsken närmar sig och läskhyllorna börjar fyllas med påskmust. En särskild del i Sverige sticker ut i sin konsumtion av läsken. På andra håll i landet är man inte lika förtjust.

Temu ger ut 500 kronor gratis till alla – men det finns en hake

Kinesiska e-handelsjätten Temu ger ut gratis pengar till användare som registrerar sig via en länk. Men det finns en rejäl hake som döljer sig bakom den till synes fina gesten.

Det ska du inte beställa på McDonalds: "Serveras gammal"

McDonald's är en favorit för många, men är allt på menyn verkligen färskt? Nyheter24 har pratat med en tidigare anställd på McDonald's, som avslöjar vad han aldrig skulle beställa på restaurangen.

Ulrika Jonsson attackerad av sin hund: "Skaffa en bulldog sa dom..."

Den svenska tv-profilen Ulrika Jonsson har attackerats av sin bulldog. På Instagram berättar hon mer om vad som hände.