Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.
Senaste

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Danmark ser över taiwanesers registrering

Taiwaneser som kommer till Danmark registreras som kineser. Nu kan det förfarandet ändras, enligt utrikesminister Lars Løkke Rasmussen (M), som säger att han är öppen för "en alternativ lösning".

Mordmisstänkta 16-åringen placeras på Sis-hem

Häktningen av den 16-åriga pojken som är misstänkt för att ha mördat en 15-åring i Alingsås hävs – och han placeras på ett Sis-hem i väntan på dom. Han ska också genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.
Senaste nytt

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Ett par i Malmö kan vräkas efter att ha slarvat med sopsorteringen. I en intervju med Hem & Hyra säger hyresvärden att slarvet tyder på att det finns "en massa bråte" i lägenheten.

Swedish Match stäms – man blev beroende av tobaksfritt snus

Den amerikanska snusjätten Philip Morris och deras dotterbolag Swedish Match stäms av en amerikansk man. Anledningen är då han blivit beroende av tobaksfritt snus.

Kunderna rusar till Ica – här är produkten alla vill köpa

igår 18:13

1 maj blir det dyrare att göra pass – så mycket kommer det kosta

igår 17:24
Det ska bli 100 kronor dyrare att ge sig ut i den vida världen, har regeringen beslutat. Avgiften för att ansöka om nytt pass höjs från 400 till 500 kronor med start den 1 maj.

Då håller Systembolaget stängt under påskhelgen 2024

igår 17:01
Det vankas påskhelg och för att kunna planera din inhandling på bästa sätt och undvika både kö och utplockade hyllor så kan det vara på sin plats att ha koll på Systembolagets öppettider.

Här blir det omkörningsförbud i påsk – för att minska antalet olyckor

Låst om lönen – sjuksyrrorna: "Redo att förhandla hela påsken"

Tiden rinner ut för sjuksköterskorna och deras arbetsgivare. Den 31 mars går kollektivavtalet ut för 1,2 miljoner offentligt anställda. Men Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro är redo att förhandla in i det sista. – Mina kollegor på sjukhusen måste jobba hela påsken. Det kan jag med, säger hon till Nyheter24.

Dumpen-Sara om Robinson-pedofilen: "Han ville ha bilder hela tiden"

Det var Patrik Sjöberg och Sara Nilsson, som ligger bakom sajten Dumpen, som ledde polisen till den 50-årige Robinson-profilen som nu dömts till fängelse för innehav av grov barnpornografi. För Nyheter24 berättar nu Sara Nilsson om hur hon och Patrik gick till väga för att få fast mannen – och om hur de mådde efteråt. – Man blir ju traumatiserad, säger Sara Nilsson till Nyheter24.

"Leif och Billy"-Klas lämnar Alfred för nytt jobb

igår 11:57

Stjärnkocken Erik Videgård har opererats: "Svullet och blåslaget"

igår 11:11
Erik Videgård, 63, förlorade känseln i delar av ansiktet efter att ha drabbats av cancer. Nu har stjärnkocken opererats, och rekonstruerat sin käke.

Här dricker svenskarna mest påskmust

Temu ger ut 500 kronor gratis till alla – men det finns en hake

Kinesiska e-handelsjätten Temu ger ut gratis pengar till användare som registrerar sig via en länk. Men det finns en rejäl hake som döljer sig bakom den till synes fina gesten.

Det ska du inte beställa på McDonalds: "Serveras gammal"

McDonald's är en favorit för många, men är allt på menyn verkligen färskt? Nyheter24 har pratat med en tidigare anställd på McDonald's, som avslöjar vad han aldrig skulle beställa på restaurangen.

Ulrika Jonsson attackerad av sin hund: "Skaffa en bulldog sa dom..."

Den svenska tv-profilen Ulrika Jonsson har attackerats av sin bulldog. På Instagram berättar hon mer om vad som hände.

ÖoB varnar kunderna för fula bluffen: "Riktigt tråkigt"

Bedragare utger sig för att vara ÖoB och nu uppmanar lågpriskedjan till försiktighet. – Vi upplever att det händer oftare nu än tidigare, säger företagets marknadschef Per Alvén till Nyheter24.

Varning för tågkaos i påsk – här blir det värst

Trafikverkets presschef Bengt Olsson varnar för förseningar och inställda tåg under påsken. Trafikverket planerar nämligen nio banarbeten samtidigt.

Robinson görs om efter TV4:s stora miss

Coop ändrar sillburkarna – bara dagar innan påsk

Endast ett par dagar innan påsk meddelar matkedjan Coop att deras förpackningar på sill kommer att förändras.

Elbilarna tar över: Volvo har byggt sin sista dieselbil

Volvo byggde sin första dieselbil år 1979, i form av 240 GL D6. Sedan 1991 har över 9 miljoner bilar med dieselmotor rullat ut ur märkets fabriker. I takt med att bilvärlden går mot elektrifiering har dieselbilarna blivit omoderna – i alla fall i politikernas ögon, och nu har Volvo byggt sin sista dieselbil.

Sveriges vägar duger inte för Nato

2 dagar sedan 16:45

Byggde sopberg på sin balkong – tvingas flytta

2 dagar sedan 16:09
En kvinna i Malmö har blivit uppsagd från sin lägenhet för tredje gången, efter att ha fyllt sin balkong med sopor. Doften ska ha spridit sig i hela huset och till slut fick grannarna nog.

Populära godiset byter recept – kvaliteten sjunker och priset ökar

Museianställd stal 1 800 föremål – sålde dem online

Brititish Museum i London stämmer en tidigare anställd. Museet anklagar mannen för att ha stulit mängder av föremål och sedan sålt dem.

Här blir det regnigt och kallt i påsk – enligt SMHI:s prognos

Påskharen ser ut att komma skuttande med varmare väder i stora delar av Sverige, enligt SMHI:s prognos inför helgen.

Kemo Samateh skickas ut från Robinson 2024 – råkade försäga sig

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson 2024 som Anders Lundin berättar för deltagaren Kemo Samateh att han inte får stanna kvar på ön utan genast måste packa sina saker och resa hem till Sverige.

Brand på hotell – man i 30-årsåldern gripen

En brand utbröt i ett hotell i Kungens kurva sydväst om Stockholm på tisdagskvällen. Polisen har frihetsberövat en man i 30-årsåldern som misstänkt för mordbrand.

Postnord-vd:ns galna lön: Så extremt mycket pengar tjänar Annemarie Gardshol

Annemarie Gardshol, 57, har de senaste två åren gjort rejäla lönelyft. Nyheter24 har tagit reda på exakt hur mycket Postnords vd tjänar.