Senaste

Förlust för SJ – skyller på vädret

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Principen om först till kvarn har gjort ansökningarna till det statliga produktionsstödet för film till en strid om sekunderna.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

1 timme sedan
Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

1 timme sedan
Användningen av explosiva ämnen ökade under 2023 jämfört med åren innan och ligger nu i nivå med toppnoteringen från 2019, visar statistik från Polismyndigheten.
Senaste nytt

Tesla billigaste märket att underhålla – Volvo kostar dubbla

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.

Pensionär? Därför handlar du mindre hållbart än andra

igår 16:53

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

Rea på elbilar: Tesla, Toyota och BYD sänker priserna

igår 16:22
Under en lång period var en elbil synonymt med ett extremt högt inköpspris, och så är det till viss del fortfarande. Under den senaste tiden har dock ett annalkande priskrig fått flera tillverkare att reagera. Den senaste tiden har Tesla, Toyota och BYD sänkt priserna på sina elbilar kraftigt.

Nu kan du spara anhörigs DNA – efter döden – i ett smycke

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Fejkade ID-kort för 45 kronor – direkt i mobilen

Minderåriga använder sig av olagliga appar för att köpa snus och andra varor med åldersgräns. Apparna efterliknar BankID-varianter som Freja och är trovärdiga, och går att köpa för 45 kronor. Då får användaren ett fejkat ID-kort direkt i mobilen som är nästan perfekta kopior.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

igår 11:01

Tommy Körbergs ord om sin fru Anne-Charlotte: "Klipp bort det här"

igår 10:43
Tommy Körberg gästar Malou von Sivers intervjuprogram Malou möter på TV4. I programmet börjar Tommy berätta om sin fru Anne-Charlotte – men hejdar sig sedan...

Cloetta stoppar hundratals ton godis – kan innehålla hälsofarliga ämnen

Postnord höjde portot – gör vinst på 127 miljoner kronor

Brevvolymerna fortsätter att sjunka – och de kommer mer än halveras fram till 2030, bedömer Postnord som ser stora utmaningar framför sig.

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

Stina Nilsson lämnade en framgångsrik längdkarriär för att satsa på skidskytte. Nu byter hon sport igen.

Kuslig ”kattslaktare” dödade 76 katter

En sydkoreansk man har dömts till 14 månaders fängelse för att ha tagit livet av ett 70-tal katter.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Mamma tatuerade sina små barn – sonen fick dödskalle och smiley på benen

Mamman lät tatuera sina barn, bland annat fick sonen en dödskalle intatuerad. Nu döms hon för fem fall av misshandel, rapporterar P4 Kalmar.

Krisande Body Shop lägger ner i Sverige

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.

Irma Lehtosalo rörd till tårar: "Mamman de behövde..."

Irma Lehtosalo har blivit en folkkär person runt om i vårt avlånga land. Hon är tacksam för all hjälp hon fått av Marko, så pass att hon blir rörd till tårar.

Ludmila Engquists ord chockar profilen: "Så j*vla pressad"

2 dagar sedan 16:45

Han grundlurades av bedragare: Bestulen på en miljon kronor

2 dagar sedan 16:36
Tusentals svenskar har blivit lurade på pengar som de trodde att de investerade i kyptovalutor. Men i verkligheten fyllde Per och de andra lurade svenskarna bara bedragarnas fickor med sina surt förvärvade slantar. Pengar som de aldrig får tillbaka. – Jag är inget dumhuvud. Men på ett helt fantastiskt sätt så har de här människorna lyckats lura mig på en miljon inom loppet av några veckor, säger Per.

Flera irländska artister vill se Eurovisionbojkott

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.

Kunderna rasar på Marabou: “Ingen bryr sig”

Marabou ska ta tillbaka en gammal chokladkaka-smak in i sortimentet igen. Men nu rasar kunderna över att det inte är den smaken som folk faktiskt vill ha tillbaka.

Stolar återkallas – kan orsaka nackskador

Tre olika typer av stolar återkallas, skriver Konsumentverket på sin webbplats. I samtliga fall handlar det om att stolarna riskerar att tippa bakåt, vilket skulle kunna medföra huvud- eller nackskador.

Kvinna ljög om snö på skyltar vid fortkörning – får fängelse

En kvinna som förhördes som vittne i samband med en fortkörning i november 2021 uppgav att vägskyltarna var översnöade på den aktuella dagen. Dessa uppgifter stämmer emellertid inte, och nu döms hon till två månaders fängelse, rapporterar Dagens Juridik.

Skolbuss har krockat med linjebuss – minst två till sjukhus

Två bussar har kolliderat utanför Gällivare. Enligt polisen ska den ena bussen ska kört in i den andra bakifrån på E10 i norrgående riktning i Hakkas i Gällivare kommun.