Senaste

Fler tror på stigande bopriser

Ny dna-metod kan identifiera brottsoffer

En ny dna-metod kan få fram betydligt mer information jämfört med tidigare metoder.

Oljepris upp på attackrapporter

1 timme sedan
Oljepriset steg inledningsvis med över 4 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till över 90 dollar till en början men sjönk sedan tillbaka neråt 89 dollar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.
Senaste nytt

Misstänkt farligt föremål hittat – bombskyddet ska undersöka blomsterlåda

Världens fem snabbaste bilar 2024

Sedan bilen uppfanns har jakten på den högsta toppfarten varit högst aktuell. Från 1880-talet till idag har världens snabbaste bil gått från en toppfart på 48 km/h till en teoretisk sådan på över 500 km/h. Här är en lista på de snabbaste bilarna någonsin

Flera år gamla matrester och smuts på äldreboende

Matvaror som gått ut för flera år sedan, smuts och gamla matrester på golvet hittades på ett äldreboende i Mölndal på måndagen, rapporterar P4 Göteborg.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38

Ingen lärare garanteras löneökning – avtalet klart

igår 15:13
Löneavtalet mellan lärarfacken och Sveriges skolor är färdiga. Och avtalet öppnar upp för stora skillnader i löneökningarna. Ingen enskild lärare är garanterad någon löneförhöjning alls. Nyheter24 har granskat lärarnas nya kollektivavtal.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

För första gången på flera år: Svenska onlineköp ökar

Tände eld på Ica-butiken: Våld mot personal ökar

I dagarna åtalades en kvinna för att, beväpnad med hårspray och tändare, ha satt eld på en Ica-butik full av kunder och personal. Händelsen fångades på film. Våldet har ökat butiksbiträden, rapporterar Svensk Handel.

Mamma injicerade dotter med livsfarliga bakterier

Mamman gav flickan läkemedel och injicerade bakterier i henne vilket medförde livshotande skador. Nu döms den 30-åriga kvinnan till sex års fängelse för synnerligen grov misshandel av sin dotter i Ångermanland. Enligt åklagaren rör det sig om ett fall av Münchausen by proxy, en ovanlig form av barnmisshandel.

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

Ung person livshotande skadad i skidolycka

En ung person under 20 år har skadats allvarligt i en skidolycka i Ramundberget. Nu vårdas personen på sjukhus med livshotande skador, uppger Sveriges Radio.

Stressen på Postnord fick Klara, 20, att krascha: ”Glömde allt”

Nya lagen för husägare finns inte – misstag bakom kaoset

Det nya eldningsförbudet har skapat hetsig debatt om att EU styr och ställer om folks trädgårdar och fått vice statsministern att utlova ändringar. Men råder det ens något förbud? En expert reder ut.

Morgonens nyheter 18 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

De jobbar fyra dagar i veckan – med full lön

2 dagar sedan 16:52

Därför har GVFÖ-Linnea ett ärr på bröstet: "En snabbvisit till himlen"

2 dagar sedan 16:20
Linnea Alsberg, 28, är en av deltagarna i "Gift vid första ögonkastet" 2024. I sociala medier delar hon med sig av bakgrunden till det ärr hon har på bröstkorgen.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Svenska Michelinkrogen stänger igen: "Slutet på en era"

En av Sveriges omtyckta Michelinkrogar meddelade i veckan att de kommer att stänga igen i slutet på sommaren. Här får du veta varför.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.

Ica, Coop och Axfoods hårdare tag – för att stoppa stölderna

Den senaste tiden har brottsligheten ökat markant i svenska butiker. Matjättarna Ica, Coop och Axfood berättar för Nyheter24 om oron och hur man arbetar för att stävja problemen. – Brottslighet är tyvärr något som handeln alltid utsatts för.