Senaste

Mer fokus på tidiga insatser i adhd-vården

Skilsmässonota slår hårt mot sargat SAS

Krisdrabbade SAS står inför en dryg skilsmässonota. Separationen från flygbolagsalliansen Star Alliance kan kosta minst 260 miljoner kronor, enligt norska medier. Smällen hamnar ovanpå cirka en miljard för alla jurister och rådgivare i rekonstruktionen.

GB-ägaren Unilever kapar 7 500 jobb

Den brittiska livsmedelsjätten Unilever, som bland annat äger den tidigare svenska glasstillverkaren GB, ska kapa 7 500 jobb och stycka upp verksamheten.

Aktiespararna om Thunberg: "Snälla, väx upp"

1 timme sedan
Civil olydnad gör inte bolag mer hållbara, anser Aktiespararnas vd Joacim Olsson efter SAS bråkiga bolagsstämma på måndagen där bland andra klimataktivisten Greta Thunberg protesterade mot flygbolagets miljöskadliga verksamhet.
Senaste nytt

Kraftig radhusbrand söder om Stockholm – flera hus brinner

Larm om matförgiftning på McDonalds'-restaurang – flera drabbade

De senaste dagarna har Miljö- och hälsoskyddsenheten fått in flera larm om misstänkt matförgiftning på en McDonald's-restaurang. Nu kräver myndigheten att restaurangen ändrar sina rutiner, för att undvika att konsumenter blir matförgiftade.

Pensionärer förlorade halv miljard på jättens vågspel

Hela 460 miljoner kronor har AMF investerat i elmopeden, vilket gjorde pensionsjätten tillika försäkringsbolaget till största ägare. Men bolaget gick i konkurs och pengarna är i princip bortblåsta nu. – Vi trodde det var i princip noll risk, men uppenbarligen inte, säger AMF:s aktiechef.

Hatstorm mot kronprinsessan Victorias designer: "Så jäv*a vidrigt"

igår 15:34

Åldring begick självmord på Attendos äldreboende: "Jobbigt"

igår 15:23
Tidigare har Nyheter24 skrivit om en man som tog livet av sig efter att ha blivit flyttad till ett äldreboende. Nyheter24 har nu kommit i kontakt med mannens vårdgivare Attendo, som beklagar händelsen.

9 av 19 toppchefer lurade med jobbmejlet från "Elin på Ekonomi"

igår 15:16
De högsta cheferna på Lunds Universitet har utsatts för ett bluffmejl. Någon har ringt upp och utgett sig för att vara "Elin på Ekonomi", och skickat ett mejl. Men det hela var en bluff. – Detta är inte unikt för Lunds universitet, säger internrevisionens chef Jean Odgaard.

Därför fick Per vara med på finalen av Farmen – trots att han hoppat av

Kristoffer Olsson inte längre i respirator

Den svenske landslagsspelaren Kristoffer Olsson är inte längre kvar i respirator. Det meddelar hans klubb FC Midtjylland i ett uttalande.

Farmen-Wincents besked: Då lämnar han programmet

Hans Wincent är den folkkära mentorn och expertbonden i Farmen, och har varit det i ett antal år. För Nyheter24 har han berättat om hur han tänker kring sin framtid i programmet.

Tog springnota på 82 000 – fyra personer gripna

igår 10:30

Vårdagjämning 2024: När är det och vad betyder det?

igår 09:54
När är det vårdagjämning 2024 och vad betyder det egentligen? Nyheter24 reder ut allt du behöver veta inför vårdagjämningen 2024.

Tittarnas ilska mot Fångarna på fortet-deltagaren: "J*vla larvigt"

17-åriga Maja är försvunnen – misstänkt människorov

Polisen har inlett en förundersökning om människorov efter att en tonårsflicka försvunnit i Marks kommun, rapporterar Mark-Posten.

Värsta konkursvågen sedan 1994: "Stormens öga"

Vi är mitt i stormens öga. Februari var den värsta konkursmånaden av sitt slag sedan 1994. Samtidigt väntas arbetslösheten stiga. Dessutom befaras räntesänkningarna att dröja, vilket förvärrar läget för de redan ansträngda bolagen. – Men det finns en ljusglimt, säger experten Henrik Jacobsson.

Svetlana om livet med Olof K Gustafsson: "Han är min själsfrände"

Svetlana Gustafsson är gift med Olof K Gustafsson, och paret har en dotter ihop. I skrivande stund sitter Olof häktad, men Svetlana har inte slutat hoppas på att de en dag ska kunna flytta tillbaka till Sverige.

16-årig pojke åtalas för mord på Henrik i Alingsås

Henrik, 15, försvann från sitt hem – och hittades senare död i en å i Alingsås. Nu åtalas en 16-årig pojke för mord.

Sanningen om vinstpengarna i Farmen – så mycket får man exakt

Det var under söndagen som finalen av Farmen 2024 gick av stapeln. Vinnande ur striden kom Levin Larsson som inte bara kammade hem titeln som årets Farmare 2024 utan även vinstsumman på en halv miljon kronor.

Så vet stöldligorna vad du kör för bil

Det är lärare trötta på att höra föräldrar säga: "Föräldrar kan..."

Nyheter24 har pratat med idrottsläraren Simon Frostner som berättar hur det är att handskas med elevernas föräldrar och en sak han är riktigt trött på att höra.

Klara Halldórsdóttir tvingas fly vulkanutbrottet: "Överlevnadsläge"

När lavan återigen flödar fram till Grindavík tynar hoppet för Klara Halldórsdóttir om att någonsin kunna bo i sitt hem igen. Det är fortfarande så overkligt, säger hon.

Programledarnas stora utmaning i nya Lyxfällan: “Knepigare”

Långköraren Lyxfällan har sänts i 34 säsonger, och programledarna Magdalena Kowalczyk och Magnus Hedberg har hjälpt otaliga deltagare. Men det är inte alltid helt lätt.

Anders Lundin avslöjar: Produktionens hemliga lyx på Robinson

Anders Lundin är tillbaka som programledare för Robinson. När han gästar Nyhetsmorgon berättar han hur livet på ön är för produktionen bakom kameran.

Nytt mässlingsfall i Skåne – smittspårning pågår

För första gången sedan 2019 har ett fall av mässling upptäckts i Skåne, rapporterar Helsingborgs Dagblad.