Senaste

FN: Israel hindrar 7 oktober-offer från att prata

Hizbollah: Skickat drönare mot Israel

Den Irantrogna shiamilisen Hizbollah i Libanon tar på sig en drönarattack mot Israel på tisdagen.

Bostadsbyggandet faller i USA

Bostadsbyggandet i USA sjunker. Nystartade bostadsbyggen föll med 14,7 procent i mars, till en årstakt på 1,32 miljoner byggen. Det är den lägsta nivån sedan augusti i fjol, visar nya siffror från det amerikanska handelsdepartementet.

IMF höjer global tillväxtprognos

1 timme sedan
Internationella valutafonden (IMF) höjer prognosen för global tillväxt 2024 ett snäpp, till 3,2 procent. Det är 0,1 procentenhet högre än vad IMF:s ekonomer såg framför sig i januari.
Senaste nytt

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

Så lever Ludmila Engquist i dag – 23 år efter dopingskandalen

Den tidigare friidrottaren Ludmila Engquist vann både VM-guld och OS-guld innan hon erkände att hon dopat sig. Nyheter24 har tagit reda på vad svenskarna googlar mest om den före detta stjärnan.

Patient började brinna i ansiktet under operation

Under en stämbandsoperation på Karolinska universitetssjukhuset i Solna började en patient att brinna, rapporterar SVT Nyheter. Operationen, som skedde under förra året, gjordes med laser.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

idag 11:29

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

idag 11:17
Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

10 yrken där du får jobb direkt – och lön på upp till 35 000 i månaden

idag 11:13
Det är lågkonjuktur, men det betyder inte att det är nattsvart på arbetsmarknaden för det. Nyheter24 listar tio yrken där möjligheterna till jobb är stor.

Galaxens mest massiva svarta hål har hittats

Dålig pension? Så dämpar du ångesten över ekonomin: "Svårt"

Många längtar efter dagen som de får gå i pension, men hur gör man om pengarna inte räcker till? Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som berättar hur man ska hantera ångest över ekonomin.

Pensionärer köpte 87 vapen – kände sig otrygga

När Tullverkets kontrollgrupp öppnade en misstänkt försändelse från Tyskland fann de ett 80-tal olagliga elchockvapen. Men beställarnas ålder förvånade. Genomsnittsåldern hos de identifierade mottagarna var 69 år.

Kritiken mot vårbudgeten: Inte en enda krona till hushållen

igår 15:48

Bedragare utger sig för att vara din bank – så skyddar du dig

igår 15:47
Antalet bedrägerier ökar i rejält takt. Nordea har därför lanserat en ny tjänst för kunderna som ska förse dem med rätt verktyg och minska risken för bedrägeri. Men var ligger egentligen ansvaret? – Mycket svårt att skydda sig mot en bedragare, säger cybersäkerhetskonsulten Linus Kvarnhammar.

Därför ska du ALDRIG låta dina palettblad blomma

Pojke påkörd av bil – allvarligt skadad

En tonårig pojke har skadats allvarligt i en krock mellan en moped och en personbil i Kungsbacka.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.

Här ligger City Gross nya outlet – ska rea ut fynd

Han vill göra det jobbigt att köra bil – 20 km/h i stan

Vilket sätt som är bäst för att minska utsläppen från biltrafiken är ett hett debatterat ämne. Elbilar är inte lösningen, enligt en forskare vid Lunds universitet. I stället gäller det att göra livet jobbigt för de som kör bil.

Förbud mot bilkörning på helgerna: Hotet från tyska ministern

Debatten kring utsläppsmålen för transportsektorn hettar till i Tyskland, och nu kan helgutflykterna med bil vara hotade. Landets transportminister hotar nu nämligen med att förbjuda bilkörning på helgen om miljölagstiftningen inte ändras.

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Pensionär? Så hanterar du ensamhet: "Telefonen ringer inte"

Att vara pensionär kan kännas ensamt och det är lätt att bli passiv. Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som berättar vilka fällor man ska undvika för att ha glada pensionsår.

Tommy Myllymäki avslöjar: Det är det äckligaste jag ätit i Sveriges mästerkock

Som jurymedlem i "Sveriges mästerkock" på TV4 får Tommy Myllymäki smaka både det ena och det andra. Nu avslöjar han det värsta som serverats i tävlingen. – Det luktade inte bra, säger han till Jönköpings-Posten.

Här har hyrorna ökat med 5 000 kronor 2024 – toppar listan

2024 är ett år som slår hårt mot många hyresgästers ekonomi. I snitt har hyrorna höjts med över fem procent vilket tvingar många att skära ner på utgifterna. Men var har hyrorna egentligen höjts mest?

Rickard Olsson före och efter hårda träningen: "Har sexpack"

Rickard Olsson har legat i hårdträning med powerwalks, många timmar på gymmet och periodisk fasta. Tränings och kostupplägget Rivstart har minst sagt gett resultat. Sexpacket är på plats och energin är på topp. Men det är inte den enda anledningen till att Rickard Olsson har skippat soffan till förmån för gymmet.

Svenska influencern raderar kroppsbild efter hatstorm

Jelena Meacham publicerade under veckan en bild på sin mage. Men efter att bilden genererade ett mindre ramaskri på sociala medier raderade hon den.