Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Ett förslag har presenteras: Snus med högre nikotinhalt än 12 milligram per gram bör förbjudas. Slås förslaget igenom kan snusvarianter av bland annat General, Kaliber och Velo förbjudas.

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.
Senaste

Huawei dubblerade sin vinst

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.
Senaste nytt

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.

Här är personerna Skatteverket kollar extra noga i deklarationen

igår 17:14

Har du förmånsbil? Då kan tillvalen råka bli skattefusk

igår 17:04
En av biltillverkarnas senaste påhitt är att erbjuda vissa funktioner i bilen som en prenumeration. Detta innebär att bilarna utrustas med hårdvaran för exempelvis adaptiv farthållare, och sen får ägaren betala månadsvis för att använda funktionen. Upplägget kan dock riskera att leda till skattefusk.

Nya kollektivavtal för 300 000 svenskar i offentlig sektor

igår 17:02
Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) och Sobona har tecknat tre nya kollektivavtal inom den offentliga sektorn. Men Sveriges Lärare säger nej till budet – och Vårdförbundet ska få medling med arbetsgivarna.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.

Polisens skarpa uppmaning till dig i påsk – det ska du tänka på

igår 10:31

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

igår 10:29
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Mjölken blir dyrare – Arla höjer priset

Misstänkt handgranat på polisstation

En stor insats pågår på Flemingsbergs polisstation i Stockholm. Enligt flera medier ska det röra sig om en handgranat som påträffats.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Man och kvinna hittade döda i Gävle – utreds som mord

Polisen utreder ett misstänkt dubbelmord i Gävle efter att två personer hittats döda i en bostad i onsdags, skriver polisen på sin hemsida.

Kunderna rusar till Ica – här är produkten alla vill köpa

1 maj blir det dyrare att göra pass – så mycket kommer det kosta

Det ska bli 100 kronor dyrare att ge sig ut i den vida världen, har regeringen beslutat. Avgiften för att ansöka om nytt pass höjs från 400 till 500 kronor med start den 1 maj.

Då håller Systembolaget stängt under påskhelgen 2024

Det vankas påskhelg och för att kunna planera din inhandling på bästa sätt och undvika både kö och utplockade hyllor så kan det vara på sin plats att ha koll på Systembolagets öppettider.

Funktionsnedsatt utsatt för övergrepp – kommunen: ”Vi har brustit"

​En funktionsnedsatt person utsattes för både psykiska och fysiska övergrepp i en daglig verksamhet i Botkyrka kommun. Personen blev bland annat instängd och fick kallt vatten sprutat på sig.

Skarpa varningen till BankID-användarna: "Radera meddelandet"

På sistone har flera företag och myndigheter varnar för bedragare. Nu går även BankID ut med en varning. – Bedragarna ändrar hela tiden modus, säger Charlotte Pataky, pressansvarig på BankID, till Nyheter24.

Här blir det omkörningsförbud i påsk – för att minska antalet olyckor

Under påskhelgen ger sig fler ut på vägarna och olyckorna ökar. Därför har polisen och Trafikverket beslutat sig för att införa omkörningsförbud på en stor trafikerad väg i påsk. Här får du veta vilken och mellan vilka tider förbudet gäller.