Kicki Christina Hedlund och Christoffer Hedlund från Kristna Värdepartiet
Kicki Christina Hedlund och Christoffer Hedlund från Kristna Värdepartiet - Foto: Privat

Kristna Värdepartiet: "Feministerna vill göra män överflödiga"

"Hur dagens homo-vänliga politik kommer påverka barnen kommer svenskarna att få veta när denna generation växt upp", skriver Kicki Christina Hedlund och Christoffer Hedlund från Kristna Värdepartiet.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om Kristna Värdepartiet

Kristna värdepartiet startades 4 januari 2014.

De jobbar bland annat för att göra aborter olagliga samt stärka och stötta familjer.

Källa: kristnavardepartiet.se 

Följ Kristna Värdepartiet på Twitter: @kvpartiet 

Vi ser hurklimatet hårdnar i samhället där olika grupper ställs mot varandra. Det ärhomosexuella mot kristna värderingar, det är invandrarfientliga attityder mot socialister,abortförespråkare mot abortmotståndare och nu även kvinnor mot män. BeatriceAsk (M), har tagit emot en utredning som föreslår att ensamstående kvinnor skaha rätt till assisterad befruktning på samma villkor som sammanboende ellergifta par.

Vi vänder ossemot att människor proklamerar sina ”rättigheter” på ett felaktigt sätt. Ettbarn har rätt till både sin mamma och sin pappa så långt det är möjligt. Ettbarn behöver en manlig förebild och en kvinnlig förebild i sitt hem under sinuppväxt. Det har länge varit känt att adopterade barn har ökade psykiska ochemotionella problem i jämförelse med barn som växt upp med sina biologiskaföräldrar. Hur dagens homo-vänliga politik kommer påverka barnen kommersvenskarna att få veta när denna generation växt upp.

Vi har ingetemot homosexuella personer men vi har emot att de anser sig ha samma ”rättigheter”som gifta eller sammanboende kvinnor och män. Vi har inget emot assisterandebefruktningar om det gjordes ett försök med ettbefruktat ägg. Även ett litet befruktat ägg är ett mänskligt liv. Därför vändervi oss emot att ägg befruktas och kasseras för att föräldrarna så gärna vill habarn. Förr använde vi råttor som försökskaniner idag använder vi små människor.

Vi har ingetemot personer som kallar sig feminister men vi har något emot att deras politikgår ut på att göra män överflödiga i dagens svenska ”rättighets-samhälle”. Enkvinna anses ha ”rätt” att skaffa barn utan en mans inblandning. Varför ska honha ”rätt” till det? Varför skulle feministernas jagande på självständighet vägatyngre än barnets rätt att växa upp med två föräldrar, en man och en kvinna?Ser inte världen vart vi är på väg? Det som händer gör oss mörkrädda.

KristnaVärdepartiet kommer stå upp för att kärnfamiljen ska vara norm i vårt svenskasamhälle. Vi anser att kvinnor och män behövs både i hemmen, i skolan och inomvården. Vi är övertygade om att skolan kommer bli mycket bättre när fler män kliverin i skolan. Barn behöver både kvinnor och män. Skolan behöver både kvinnor ochmän. Vårt samhälle blir bättre när vi bygger strukturer som bejakar båda könensom viktiga för samhällets utveckling. Kristna Värdepartiet kommer aktivtarbeta emot den skrämmande utveckling vi just nu är på väg mot. 

Ut medfeministerna och in med de kristna!

Kicki Christina Hedlund
Riksdagskandidat, Kristna Värdepartiet
Christoffer Hedlund
Ordföranden, Kristna Värdepartiet Eskilstuna

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Bör kärnfamiljen vara norm?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.
Senaste nytt

"Jag körde rattfull med ena dottern i bilen"

13 Dec 2022, 11:12

En stark välfärd är det enda som kan rädda svensk psykiatri

10 Sep 2022, 18:41
DEBATT: ​​"Man kan önska att jag var ett undantagsfall. Men jag är vuxen nu och med åren har jag träffat alldeles för många människor med liknande berättelser. Berättelser om en psykiatri som inte fungerar. Det är inte värdigt ett land som Sverige", skriver debattören och socialdemokraten Felicia Torpman.

DEBATT: "Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar"

8 Sep 2022, 15:20
"Regeringen pratar gärna om sin feminism, men satsningar på kvinnosjukdomar lyser med sin frånvaro. Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar och öronmärker resurser till forskning om kvinnosjukdomar", skriver Elisabeth Svantesson (M) och Matilda Ekeblad (MUF).

Därför går jag, Bränsleupprorets ledare, med i Moderaterna: "Arbetar hårdast"

5 Sep 2022, 15:34
"Redan innan Rysslands invasion av Ukraina hade Sverige världens dyraste diesel. Vi har i år sett bränslepriserna slå nya skyhöga rekord. Det finns ett parti som jag menar gör mest för att motverka detta, som arbetar hårdast för att priset ska sänkas", skriver Bränsleupprorets ledare Peder Blohm Bokenhielm.

Kan vi en gång för alla sluta klaga på skatten?

10 Jun 2022, 15:24
DEBATT. "Du som klagar. Du har säkert ett välbetalt jobb. Kanske betalar du mer i skatt än grannen. Men vet du? Det är inget straff. I grunden är skatter något fint. När det går till rätt saker", skriver debattören Felicia Torpman.

Sophie, 13, sätter ner foten: "Hjälp mig att befria försöksdjuren!"

2 Jun 2022, 09:47
INSÄNDARE: "Tänk att vara detta djur som används för att ta fram hudvård till människan, att lida och leva helt i motsats till sin instinkt", skriver Sophie Piper, 13.