Alexandra Kahn skriver om otrohet.
1 av 3
Alexandra Kahn skriver om otrohet. - Foto: Kenneth Kilbäck/TT
"Sluta slösa sån fucking tid på idioten som inte bryr sig om dig".
2 av 3
"Sluta slösa sån fucking tid på idioten som inte bryr sig om dig". - Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT
Alexandra Kahn.
3 av 3
Alexandra Kahn. - Foto: Kenneth Kilbäck

Skyll inte på mig – skyll på din otrogna kille

Alexandra Kahn: Vad hjälper det att skälla på mig? Det är inte mitt fel att din kille är otrogen.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Alexandra Kahn bor i Göteborg och är även känd som Partypinglan.

Hon jobbar som eventbokare, värdinna, make up-artist och stylist.

Instagram

Facebook

Youtube

Han ger mig ett fräckt leende och skickar en flörtig blink. Han är fräsch så jag kollar upp långsamt och djupt in i hans ögon, min blick skickar en stark signal av intryck att det är okej att komma hit. Han ställde sig upp, tvekade men ångrade sig snabbt och började gå mot mig. Ni kan bara fantisera om vad som hände sen.

Några dagar efter får jag ett samtal av en intensiv brud, hon skriker att jag är en hora och att jag ska låta hennes pojkvän vara.

Men brudar? Ärligt talat, jag vet att många kommer ha varit med om liknande eller varit den som blivit förbannad. Men det är inte rätt att bli arg på personen i fråga. Det är din boy/girls fel som du är i ett förhållande med, det är ni som byggt upp en relation. Alltså är det er det handlar om.


Vad hjälper det att skälla på mig? Han kommer snabbt hitta en ny brud som inte har någon aning om er, enkelt köra en repeat på händelsen igen och nästa gång lämna dig helt ovetande. Dags att skaka om er respektive, kanske göra slut?

Jag är ärligt talat trött på era tjatkäftar. Är du så osäker och in need av trygghet så du låter din ilska gå ut över mig? Antagligen.


Dock hoppas jag att du kan ta fram din inre stake, att du är stark nog att i stället ta det med din kille. Alla har den. Jag kanske bara behöver pusha dig lite.

Vi tjejer måste förstå att vi inte behöver någon man in our life to feel good, det kommer med tiden! Sluta slösa sån fucking tid på idioten som inte bryr sig om dig, fokusera i stället på det som gör dig glad. Dags att visa fingret och säga fucking ha det till varje man som inte förtjänar dig. #girlpower

Alexandra Kahn

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.
Senaste nytt

"Jag körde rattfull med ena dottern i bilen"

13 Dec 2022, 11:12

En stark välfärd är det enda som kan rädda svensk psykiatri

10 Sep 2022, 18:41
DEBATT: ​​"Man kan önska att jag var ett undantagsfall. Men jag är vuxen nu och med åren har jag träffat alldeles för många människor med liknande berättelser. Berättelser om en psykiatri som inte fungerar. Det är inte värdigt ett land som Sverige", skriver debattören och socialdemokraten Felicia Torpman.

DEBATT: "Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar"

8 Sep 2022, 15:20
"Regeringen pratar gärna om sin feminism, men satsningar på kvinnosjukdomar lyser med sin frånvaro. Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar och öronmärker resurser till forskning om kvinnosjukdomar", skriver Elisabeth Svantesson (M) och Matilda Ekeblad (MUF).

Därför går jag, Bränsleupprorets ledare, med i Moderaterna: "Arbetar hårdast"

5 Sep 2022, 15:34
"Redan innan Rysslands invasion av Ukraina hade Sverige världens dyraste diesel. Vi har i år sett bränslepriserna slå nya skyhöga rekord. Det finns ett parti som jag menar gör mest för att motverka detta, som arbetar hårdast för att priset ska sänkas", skriver Bränsleupprorets ledare Peder Blohm Bokenhielm.

Kan vi en gång för alla sluta klaga på skatten?

10 Jun 2022, 15:24
DEBATT. "Du som klagar. Du har säkert ett välbetalt jobb. Kanske betalar du mer i skatt än grannen. Men vet du? Det är inget straff. I grunden är skatter något fint. När det går till rätt saker", skriver debattören Felicia Torpman.

Sophie, 13, sätter ner foten: "Hjälp mig att befria försöksdjuren!"

2 Jun 2022, 09:47
INSÄNDARE: "Tänk att vara detta djur som används för att ta fram hudvård till människan, att lida och leva helt i motsats till sin instinkt", skriver Sophie Piper, 13.