Audun Sørseth (till vänster) frågar i ett öppet kärleksbrev om Zara Larsson (till höger) vill gå på en dejt med honom.
1 av 5
Audun Sørseth (till vänster) frågar i ett öppet kärleksbrev om Zara Larsson (till höger) vill gå på en dejt med honom. - Foto: Privat/TT
2 av 5
- Foto: Privat
3 av 5
- Foto: Privat
4 av 5
- Foto: Privat
5 av 5
- Foto: AP

Norska TV-stjärnans öppna kärleksbrev till Zara Larsson: "Bli min prinsessa"

"Så vad har jag att erbjuda Sveriges största stjärna? Jag vet inte. Men jag vet att jag kan ge dig skratt, kärlek och inte minst den respekt du förtjänar".


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

(Här kan du läsa originalversionen av artikeln – på norska)

Kära Zara Larsson,

Nu har jag äntligen tagit mod till mig att skriva detta brev till dig. Jag har länge funderat på vad jag ska skriva till dig, men jag har inte haft stake nog för att klicka på "skicka".

Jag har länge sökt efter den rätta – tyvärr utan framgång. 2016 gick det till och med så långt att jag fick mitt eget TV-program på Norska TV3 där jag skulle hitta den rätte. Jag, som många andra, behöver en prinsessa som kan ta hand om mig.

Jag beundrar verkligen din musikaliska talang.

Du har tydligt visat att det är ditt livs kall att dela med dig av din fantastiska stämma till alla människor i den här vackra världen. Med ett klart och tydligt budskap i dina texter har du gjort det omöjligt för mig att inte beundra din talang.

I flera år har jag låtit mig inspireras av din röst. Att en så vacker och ung själ som dig kan ha en sådan röst, är för mig otroligt. Men tack Gud för att det är möjligt.

Tänk om jag är den rätte för dig?

Vi har aldrig haft någon som helst kontakt tidigare, men en fin själ sa en gång "If you want it, get it". Ja, det kanske är fyrkantigt av mig, men jag tror och tycker att vi i alla fall borde prova. Vi är kanske mer lika än du tror.

Vi har båda enormt många följare och fans, vi är båda vackra, vi är båda målinriktade, och vi tycker båda om att älska – det är i alla fall intrycket jag har fått av dig.

Så vem är jag?

Mitt namn är Audun Sørseth. Jag är 25 år gammal och jobbar just nu som marknadsdirektör hos näthandelsföretaget Stayclassy AS.

Jag kommer från en liten norsk ö, närmare bestämt Averøy. Averøy är en vansinnigt vacker ö, där man kan hitta ofantligt mycket inspiration – perfekt för dig som är sångerska.

Ända sedan jag var liten har jag drömt om att bli känd. Länge drömde jag om att försörja mig på att få spela fotboll, men frestelserna att festa och ha roligt blev allt för stora. Jag saknar tyvärr talang för dans och musik, så valet föll på Paradise Hotel.

Första gången jag var med i programmet var 2014. Sen följdes det upp av att jag var med även 2015 och 2016. Efter 3 år i ett av Norges mest populära TV-program, så säger det sig självt att jag blev igenkänd på gatan.

Efter mina 3 år i paradiset fick också flera andra TV-kanaler upp ögonen för mig, och efter det har jag samarbetat med flera TV-kanaler. TV2, TV3 och TV-Norge för att nämna några. För TV3 gjorde jag en serie som gick ut på att hitta mitt livs kärlek. Tyvärr gick det inte så bra. Jag dejtade åtta olika kvinnor, men ingen av dem är som du.

Du kunde faktiskt ha gjort en skillnad om du hade varit med i mitt TV-program. Jag tror, utan att känna dig, att vi skulle ha kunnat hitta varandra. Ja, vi är båda väldigt upptagna personer, men ingen upptagenhet i världen kan stoppa kärleken.

Det viktigaste i livet är att få komma hem till någon du tycker om. Och kanske är det allra viktigaste att få komma hem till någon du älskar.

Jag tror inte att du kommer att läsa det här brevet, men nu har jag i alla fall försökt.

Så vad har jag att erbjuda Sveriges största stjärna? Jag vet inte. Men jag vet att jag kan ge dig skratt, kärlek och inte minst den respekt du förtjänar. Många kommer säkert säga att jag är en överlägsen och dryg person, men som alla människor har jag också en mjuk sida, som jag hoppas att du kan hitta i mig.

Lyssna till ditt hjärta, Zara.

Jag förstår att du får hundratals brev varje dag, men jag hoppas verkligen att du läser just det här brevet och tycker att jag känns intressant.

Jag har, som jag skrev i början, tänkt skriva det här brevet till dig länge. Men jag har inte vågat. Men efter att jag läste om mig själv i en artikel på Nyheter24, där även du blev omnämnd, kunde jag inte hålla mig längre.

Oavsett om det tar en timme, en dag eller till och med flera månader innan jag får svar av dig, så kommer jag alltid ha dig i mitt hjärta.

Mitt råd till dig, Zara Larsson: Gå på en dejt med mig. Place and time, I'll be there.

Audun Sørseth,
Norwegian superstar

(Här kan du läsa originalversionen av artikeln – på norska)

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du gått på dejt med Audun?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.