Alexandra Kahn skriver om otohet och dåliga relationer
1 av 3
Alexandra Kahn skriver om otohet och dåliga relationer - Foto: PRIVAT/TT
2 av 3
- Foto: TT
Alexandra Kahn
3 av 3
Alexandra Kahn - Foto: PRIVAT

Alexandra, 21: Om din kille är otrogen måste du ta dig i kragen

"Du tycker givetvis att det är lätt för andra i din omgivning att säga att du ska lämna din respektive och att hen inte förtjänar dig."


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Alexandra Kahn är 21 år och bor i Göteborg.

Hon jobbar som eventsamordnare.

Följ henne på instagram Alexandrakahnz

Han smeker henne runt nacken och ner från hennes axel till hennes hand. De trycker sig mot varandra samtidigt som han tittar djupt in i hennes ögon utan någon som helst genuin känsla. Men ikväll tittar de på varandra som om det var de två mot värden, men bara idag. Idag skulle de dela den där kyssen, som hon inte gett till någon annan på flera år.

Ta dig i kragen. Sluta spela upp bilderna i ditt huvud på hur du tror att det gick till, det gör dig inget gott förutom att ge dig ångest i vardagen som du kan klara dig utan.

Du tycker givetvis att det är lätt för andra i din omgivning att säga att du ska lämna din respektive och att hen inte förtjänar dig. Sluta ta så lätt på de orden för de har helt rätt. En person som älskar dig är inte otrogen. Så fråga dig själv, vill du verkligen tillbringa resten av ditt liv med någon som inte älskar dig?

Personen i fråga är osäker i sig själv och kräver mer uppmärksamhet och bekräftelse än vad som kan ges i ett förhållande. Dvs person är inte redo för ett seriöst förhållande i nuläget.

Sluta tycka synd om dig själv, du har ett val. Det är inte synd om dig, det är synd om din partner som snart förlorar dig.

Du kan fortsätta grubbla och vara olycklig i ditt förhållande. Ständigt bli påmind om händelsen i kanske fem år framåt tills du förstår att det aldrig kommer att funka.

Eller så förstår du idag och avslutar relationen du har och börjar fokusera på människor som gör dig lycklig istället.

Du kanske undrar när du kommer bli lycklig igen när förhållandet tagit slut? Det är när du bestämmer dig för att klara dig själv, lyckan ligger i dina händer så ta ansvar och gör slut.

Alexandra Kahn

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.