Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 3 066 Besökare idag: 11 001
annons
annons
Laddar...
 

Hotell Transylvanien

Originaltitel: Hotel Transylvania
Regissör:Genndy Tartakovsky
Utgivningsår:2012
Längd: 90 min
Antal betyg:1591 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Hotell Transylvanien:

Dracula, som driver ett hotell långt borta ifrån den mänskliga världen, går in i ett överbeskyddande läge när en pojke upptäcker en utväg och faller för grevens tonåriga dotter.

Liknande filmer

Titel: ParaNorman
Originaltitel: ParaNorman
Regissör: Chris Butler, Sam Fell
År: 2012
Genre: Komedi, Äventyr, Skräck, Fantasy
Film nr.: 96731
ParaNorman
Titel: De fem legenderna
Originaltitel: Rise of the Guardians
Regissör: Peter Ramsey
År: 2012
Genre: Familjefilm, Äventyr, Fantasy
Film nr.: 99471
De fem legenderna
Titel: Tangled Ever After
Originaltitel: Tangled Ever After
Regissör: Nathan Greno, Byron Howard
År: 2012
Genre: Komedi, Familjefilm, Action
Film nr.: 95006
Tangled Ever After
Titel: Igor
Originaltitel: Igor
Regissör: Anthony Leondis
År: 2008
Film nr.: 63542
Igor
Titel: Dumma mej 2
Originaltitel: Despicable Me 2
Regissör: Pierre Coffin, Chris Renaud
År: 2013
Genre: Komedi, Familjefilm, Kriminalare
Film nr.: 103790
Dumma mej 2
- Visa fler...

Skådespelare:

Adam Sandler (röst), Selena Gomez (röst), Andy Samberg (röst), Steve Buscemi (röst), Kevin James (röst), David Spade (röst), David Koechner (röst), Fran Drescher (röst), Molly Shannon (röst), Luenell (röst), CeeLo Green (röst)

Manus:

David I Stern, Dan Hageman, Kevin Hageman

Genre:

Komedi, Animerad, Familjefilm

Produktionsland:

USA

Recension Hotell Transylvanien

- Mihon86 sätter betyg 4 och skriver:
Universal Monsters i ny-klok tappning Dracula har blivit änkeman och måste ta hand om sitt enda barn dottern Mavis. Han bygger en fristad för alla världens monster, för att skydda dem från människorna som dödade hans älskade hustru. Nu 118 år senare är det Mavis födelsedag och alla monster kommer för att hälsa på och fira. Men Mavis högsta önskan är att komma ut i världen och se den med egna ögon....

Recension av Hotell Transylvanien - Läs hela!

Filmnummer: 98377
Diskussioner om Hotell Transylvanien  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Hotell Transylvanien (97 st)
Krille80 (Anmäl)   01:02 17/1
Detta blev en stor överraskning för mig. Så fartfylld, så rolig och så underhållande som detta är var helt underbart att få ta del av. Filmen förlorar lite kraft under de sista 20-25 minuterna men innan dess är det non-stop av hög kvalitè av humor och underhållning för mig. För mig som är svag för monsterfilmer så fungerar den extra väl. Kul är också att kunna säga att man nu har sett en riktigt bra film med Adam Sandler. Han ger nämligen röst åt Dracula och han gör ett riktigt bra jobb. 5-
Taandborste (Anmäl)   6/10 2014
Ljummen animerad film, småmysig och så.
LTT86 (Anmäl)   31/7 2014
Okej, det här filmen var rolig, animationen passar in bra eftersom det är komedi. Karaktärerna var roliga och gav mig massor med skratt. Men vad som störde mig mest och mitt största problem med filmen var story. Den hade så många klichéer som jag är så trött på att se. Farsa är för skyndsamt mot sin dotter och stänger henne ifrån världen, en lögn för alla och man bli tjurig på den personen efter sanningen och sedan förlåter man honom efter en samtal, karaktärer man fokusera på vill hålla kvar i traditionen medan alla omkring honom vill ha nåt nytt och mycket mer. Jag menar seriös, fyra av dom klichéerna finns med i min topp 10 lista av klichéer som jag är så j--la trött på att se om! Är det verkligen för mycket begär att be om nåt nytt story som man inte har sett en miljontals gånger!? Jag hade från börja tänkt att ge filmen en fyra, men efter slutet så kände jag ingen glädje för karaktärerna. Jag blev inte så fäst vid karaktärerna eftersom fanns för många klichéer som jag är trött på. Tyvärr så kom det i min väg som sorglig nog för filmen hade kunnat funka för mig. Så en tvåa, mest för humor. En sista sak, behövde den här filmen verkligen pruttskämt? Seriös?
Lotso (Anmäl)   3/7 2014
I sin helhet vill jag faktiskt säga skippa denna men dessvärre så lär barn älska den. Animationen förväntade jag mig också att vara lite bättre än vad den var de är ju trots allt 2012 och med ett stort bolag bakom sig så förväntade jag mig lite bättre. Den är inte dålig men animation idag kan se lite bättre ut än vad den gjorde. Personligen är detta en film jag inte vill eller kommer se om igen.
Bijan (Anmäl)   1/6 2014
tjatigt patriarkalt trams med stereotypa könsroller och lite hjärtlig amerikansk hederskultur. kul.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Hotell Transylvanien
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Entertainity AB © 2000-2014 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor