Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 1 812 Besökare idag: 8 053
annons
annons
Laddar...
 
 Naaajn  
Slutet kändes lite väl bortklippt, vad hände med alla liksom? Filmen är helt ok men jag kunde inte låta bli att störa mig på Jennifer Lawrence, hon går ju på autopilot eller nåt.
 ziferN  
Tja, första halvan av filmen är faktiskt till viss del underhållande och helt ok med sin smått härliga story, men sen börjar det gå utför. Det kändes lite som att manusförfattaren började få slut på idéer och skapade därmed istället klyscha efter klyscha, som man har sett hundra gånger förr och helt orimliga twistar som inte passar in alls, och det är även alldeles för många twistar, vilket gör filmen förvirrande, och det kändes även lite som att dom klämde in dom för skoj skull. Men utöver det så tyckte jag som sagt att filmen var till viss del underhållande iallafall, även om dom sista 20 minuterna inte var något vidare alls, och det hade dom kunnat klippa bort. Synd med en sån talangfull skådis som Jennifer Lawrence. Svag trea.
 joakimfischer  
tänkte jennifer kunde rädda denna urvattnade genre men det var väll lite optimistiskt. egentligen inte sämre än nån annan men en skräckfilm måste i mina ögon förnya för att vara intressant
 ulke666  
En klichéfylld rysare det känns som man sett några gånger förut. Ganska underhållande ändå trots en del störande moment.
 Taliah  
Började mycket lovande för att sen bli... blaha.
 dance now  
blöh
 Berniey  
Mycket uselt och genomtrist!
 Jensen90  
Flobbering titties, vad tråkig film.
 Ramza  
Försöker vara thriller, relationsdrama och rysare på samma gång men misslyckas tyvärr med allt. Plus i kanten för skådespelarna samt att historien inte var helt förutsägbar.
 GrandMaster_E  
Lawrence och Shue skiner då de får läge men det är då onte ofta i denna extremt förutsägbara historia som väl knappast gör en människa glad.
 starsky  
Tycker den var välproducerad o sevärd för genren.
 TheHorrorfan  
Helt klart sevärd, trots sin förutsägbarhet så var den väldigt spännande vid vissa tillfällen. Skådespelarna är bra, likaså är det med handlingen. Twisten i slutet var inte något vidare oväntad, men tyckte att den var cool ändå. 3,5.
 Spidde  
Så otroligt usel att den blir ganska underhållande. Dålig skräck, med fattig story, historiskt värdelös dialog och taffligt skådespel. Vansinnigt dålig på alla sätt.
 missbaath  
Faktiskt helt okej :). Dock förutsägbar men annars helt okej!
 Dobegirl  
Jennifer Lawrence lyfter som vanligt alla filmer så de får det där lilla extra. Jag gillar typen av film även om storyn kändes igen. En svagare trea får det bli....
 henrikj  
Extremt förutsägbar. Dålig fantasi bland manusförfattarna idag onekligen.
 Kajsa91  
Lite små tråkig i början, men när det kom fram hur det låg till (inte tillräckligt smart för att tycka den var förutsägbar xD) så steg den högt i betyg! Tyckte den var grym.
 JimCarrey  
Skräckisar brukar oftast inte vara så stjärnspäckade så när man hittar en där de tre mest framträdande rollerna är spelade av beprövade skådisar tror man kanske inte att det kan vara helt uselt men så är faktiskt fallet med den här filmen. Misslyckas med att bygga upp en bra stämning och relation till karaktärerna vilket är ganska viktigt i den här typen av skräckis.
 Angeliana  
hade det varit mindre trams och mer spänning hade det blivit högre betyg. För mycket dravel i början av filmen.
 todape  
Väldigt förutsägbar och korkad film. 2 av 10.
 FilmLover1000  
Förutsägbar men inte helt dålig. En tvåa är den i alla fall värd.
 Kaux  
Den kunde ju i alla fall varit lite läskig.. den är inte en av de sämsta jag sett så den klarar sig ifrån att få en etta.
 Bijan  
Förutom att ploten satt rätt långt inne tyckte jag att den var ganska mysig. Jennifer är cool som vanligt.
 ryderup  
I rätt händer kunde detta säkert blivit rätt intressant. Nu, nej.
 asasae  
Stark trea! Jag blev rädd, fast jag är 44 år... Och de fyra tonåringarna jag hade som sällskap blev också rädda. En tonårsfilm. Men en bra sådan.
 ropes_in_tears  
Jennifer Lawrence är hela behållningen och anledningen att se filmen. Tyvärr håller inte regin jämna steg med henne.
 santiago  
Generellt hyfsat skådespeleri, Jennifer Lawrence var som sagt hela behållningen med filmen, men storyn sög apbollar.
 vonadel  
Bättre än väntat. Riktigt spännande. Fick mig att inse att skådespelet är nog fasen det viktigaste i en film. Bra skådisar kan lyfta en film som annars inte skulle vara något vidare, och tvärtom. Jennifer är väldigt övertygande. En hel del effektiva 'chockscener'. 7/10
 emilype  
Bättre än vad jag väntat mig. Jennifer Lawrence gör ett riktigt bra jobb och filmen är spännande hela vägen igenom. Kanske att slutet kändes aningen långdraget och kanske inte så spännande som jag önskat. Men bra skräckis/thriller ändå. 6 av 10.
 puffmuffen  
Spännande, dock inte skrämmande! Mer thriller än skräckfilm. Vi hade svårt att förstå slutet.
 iriis  
Riktigt grym film!
 spades_of  
Lite spännande. Jennifer Lawrence gör sin roll bra. Men saknar en riktig skrämselfaktor.
 rikirock  
Filmen får en tvåa på grund av den fantastiska Jennifer Lawrence, annars var den inte mycket att hänga i julgranen.
 amonamarth  
Rätt spännande men inte så speciell.
 Bumbi78  
Småtrevlig thriller som kanske inte bjuder på något nytt, men den håller ihop bra. En del klassiska klyshor naturligtvis och den hade antagligen inte blivit lika uppmärksammad om inte Jennifer Lawrence var med. Hon är ju å andra sidan helt okej.
 Tepesco  
SJUKT intressant!
 elzplz  
så jäkla dålig. och så oerhört dude-igt och icke-originellt med all kamerafokus på jennifers tits&ass.
 Tharon  
Mycket svag fyra, folk underskattar denna filmen! Fram till kanske 50% av filmens gång så tänker man "Vilken jävla standardskräck, testa något nytt!", men under den resterande halvan av filmen så händer grej efter grej som förvånar en, de sista 10 minuterna känns kanske lite överdrivna men vem vet, det har hänt märkligare saker i U.S.A. Sevärd helt klart!
 Balthier  
Svag trea som den endast får för att den inte var som jag trodde.
 Djason  
Seg film som var sämre än väntat. Jennifer Lawrence är dock både snygg och en duktig skådis. Helt ok twist mot slutet men man har ändå sett så många liknande filmer och det finns inget i denna som höjer den ur mängden.
 vic82  
Bra story med en twist på slutet.
 FUR  
Det är vissa delar som kanske känns lite sagolika, och den har verkligen sina brister i manus o.s.v., men helt ärligt så gillade jag det här. Den påminde mig väldigt mycket om Disturbia, och jag gillar Disturbia liksom i sin helhet på samma vis. Lawrence och Thieriot får en lite halvdan idé att faktiskt funka, och jag blir verkligen berörd ibland precis som jag stundtals finner det genuint spännande. Det är en snäll thriller som jag säkert kommer kunna se på fler gånger.
 Gigi1943  
Såg den av misstag (kul att filmtipset föreslår mig en tvåa, för det skriver jag under på), och jag säger bara att "sluta skrämmas"! När man sitter i lugn och ro för att njuta av en film så skall det smällas och skramlas och pangas så man sätter kvällsmaten i halsen. Det gillar jag inte, men filmen val väl annars "så där". Jag borde akta mig för skrämselfilmer.
 daniel77  
Börjar lite lovande med småmysig atmosfär och hyfsat levande karaktärer. Andra halvan rasar brant ner i har-sett-det-förut-och-dessutom-på-intressantare-sätt-träsket.
 hasslinger  
Ganska seg film. Allt kändes lite b tyvärr, tillochmed Jennifer Lawrence.
 Paddyeahh  
Inte så skräckig, men spännande.
 dafreakish  
En sak som är säker med den här filmen är att Lawrence lär ha skrivit på kontraktet innan hennes definitiva genombrott, för det finns inte en chans i världen att hon skulle göra sånt här skräp nu. Hon är så oerhört mycket bättre än filmen men kan tyvärr inte rädda den från sin urfåniga story och twist (som undertecknad dessutom hade listat ut efter 20 minuter...). Sanslöst ruttet.
 Alex_K  
Jag såg den här av två anledningar, för att "last" och "house" är lyckat i filmtitlar samt för att Jennifer Lawrence var med. Låt oss säga att Lawrence var den enda som infriade förväntningarna...
 Vikinget  
Jag känner mig kanske aningen för generös när jag ger en trea till denna ''B-film'' men jag tyckte att den var rätt så spännande i all sin dumhet. Jennifer kan man ju inte få för mycket av och jag tycke även att den var kul att få se Elisabeth Shue agera igen, tror inte jag sett någon film med henne sedan Cocktail :)
 Tim Buckley  
(rek 2a) Går att se på . . Går att låta bli . . Ganska skön . . Ganska skönt med något menlöst ibland. Låter en veta hur mycket bra film det finns där ute. Dvl hur mycket film som är bättre än denna som ändå är en svag 2a.
« Föregående   |   1 2
Senaste kommentarer
Safe (info) 22:39 29/8 (74) 
It Follows (info) 22:33 29/8 (88) 
The Expendables 3 (info) 22:24 29/8 (102) 
Mannen på taket (info) 22:21 29/8 (318) 
The Equalizer (info) 22:15 29/8 (119) 
Mission: Impossible - Ghost Protocol (info) 22:11 29/8 (290) 
Kvinnan i guld (info) 22:10 29/8 (10) 
Mission: Impossible - Rogue Nation  (info) 22:08 29/8 (41) 
Ip Man (info) 22:06 29/8 (109) 
Straight Outta Compton (info) 21:47 29/8 (2) 
Ex Machina (info) 21:46 29/8 (78) 
Pelikanfallet (info) 21:40 29/8 (114) 
Den store Gatsby (info) 21:25 29/8 (244) 
Livet från den ljusa sidan (info) 21:18 29/8 (386) 
Silent Hill (info) 21:13 29/8 (706) 
Star Trek: Into Darkness (info) 21:00 29/8 (200) 
Dancer in the Dark (info) 20:59 29/8 (581) 
Pixels (info) 20:57 29/8 (8) 
San Andreas (info) 20:43 29/8 (29) 
Pingvinerna från Madagaskar (info) 20:42 29/8 (21) 
Hobbit: Femhäraslaget (info) 20:27 29/8 (231) 
The Broken (info) 20:10 29/8 (66) 
Duck and Cover (info) 19:04 29/8 (29) 
Den fantastiska räven (info) 19:02 29/8 (343) 
The Atticus Institute (info) 19:02 29/8 (8) 
Under the Skin (info) 18:35 29/8 (64) 
Star Trek: Renegades (info) 18:29 29/8 (1) 
Trinity and Beyond (info) 18:11 29/8 (18) 
Entourage (info) 18:05 29/8 (21) 
Men in Black (info) 18:01 29/8 (457) 
Mästerskapet (info) 17:54 29/8 (5) 
127 timmar (info) 17:54 29/8 (394) 
Flower & Snake 3 (info) 17:26 29/8 (1) 
Kommissarie Morse - Gehennas orm (info) 17:00 29/8 (4) 
The Return of Jesus, Part II (info) 16:13 29/8 (5) 
3 Idiots (info) 16:02 29/8 (43) 
Clown (info) 15:53 29/8 (22) 
Inglourious Basterds (info) 15:46 29/8 (1078) 
Wayne's World (info) 15:33 29/8 (293) 
City of Ember (info) 15:32 29/8 (126) 
Black Girl (info) 15:27 29/8 (12) 
Minioner (info) 14:39 29/8 (19) 
About Alex (info) 14:07 29/8 (6) 
Den vita katten (info) 13:34 29/8 (3) 
Victoria (info) 13:27 29/8 (8) 
Fimpen (info) 13:21 29/8 (65) 
Den vilda fighten (info) 12:54 29/8 (75) 
Älskarinnan (info) 12:50 29/8 (15) 
The Curse of the Cat People (info) 12:49 29/8 (9) 
An Inn in Tokyo (info) 12:47 29/8 (2) 
 
Entertainity AB © 2000-2014 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor