Är det här det konstigaste frieriet någonsin?

Romantiskt, eller bara konstigt? Här är i alla fall ett minst sagt ovanligt frieri.


Känns ett Kung fu-frieri för mycket?

Då kanske du kan tänka dig göra som svenske Henrik Almgren och fria på Facebook?

RYSSLAND. Det finns många sätt att fria på. Man skulle kunna säga att endast fantasin sätter gränserna. Och fantastifullt, eller möjligen bara konstigt, var sättet som ryska Aleksey Ravkov bestämde sig för att fria till sin flickvän Liudmila Shmalova, 23.

"Räddade" flickvännen

24-åringens spektakulära frieri bestod nämligen av att han iklädde sig en stor, mjuk pandakostymen och bad två av sina vänner störa hans flickvän på stan. Han kom sedan flygande i sin gosiga nallekostym och rädda sin förvånade flickvän med kung fu-sparkar som för tankarna till den animerade filmen "Kung Fu Panda".

Och givetvis fångades allt på film.

Uppvisningen avslutas med att han grabbar tag i en bukett röda och vita rosor som han sedan sträcker fram till den skrattande, och ännu ovetande flickvännen. Sedan kastar han av sig det gigantiska pandahuvudet och ställer den stora frågan.

"Anade inte att det var han"

Lyckligtvis såg flickvännen de roliga i det hela – för hon svarade "ja" och gav honom sedan en lätt puss på munnen.

– Jag hade ingen aning om att det var han som var inne i pandakostymen. Det var en riktig chock när han tod av sig masken. En sak är säker och det är att vi aldrig kommer att ha tråkigt tillsammans, sa Liudmila enligt tidningen Mirror.

Frieriet ska ha ägt rum i förra veckan i Samara, en stad i den västryska provinsen Samara Oblast, och laddades upp av några vänner till det nu förlovade paret.

På tidningen Mirrors hemsida kan du se den minst sagt annorlunda filmen.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

5 saker du ska tänka på när du söker jobb som ung

29 Mar 2018, 09:05

Älskar du Fast & Furious? Nu kan du uppleva filmerna live!

26 Mar 2018, 17:07
I maj lämnar The Fast and the Furious bioduken och intar Globen med en actionspäckad liveshow fylld med rafflande stunt – och några av de mest ikoniska bilarna från filmserien. Räck upp handen om du är peppad för två adrenalinstinna timmar med rusande motorer!

Testa dig: Vad kan du om bilarna i Fast & Furious-filmerna?

12 Mar 2018, 15:31
Snart kommer Fast & Furious till Stockholm i form av en show i Globen. I och med det vill vi testa dina kunskaper om filmseriens bilar.

Vuxenvärlden – varför lyssnar ni inte när vi ropar på hjälp?

6 Feb 2018, 16:29
Mottagandet när unga säger att de mår dåligt på grund av sociala medier oroar Isa Galvan, programledare i webb-tv-serien #MissLyckad.

Samina, 13 år: "Jag har inget perfekt liv som alla YouTubers"

26 Jan 2018, 11:42
Allt fler unga mår dåligt på grund av sociala medier. #MissLyckad är initiativet som ska ändra på det.

7 saker du bara känner igen om du växte upp med tjock-TV

12 Jan 2018, 15:59
Det fanns faktiskt en tid före obegränsat streamingutbud och TV-tittande via smartphones. Väck minnena till liv med den här listan.