Åh, höst.
1 av 6
Åh, höst. - Foto: TT Bild
Världens mest överskattade årstid är här!
2 av 6
Världens mest överskattade årstid är här! - Foto: TT Bild
3 av 6
- Foto: TT Bild
4 av 6
- Foto: TT Bild
5 av 6
- Foto: TT Bild
6 av 6
- Foto: TT Bild

7 största lögnerna om hösten

Trött på allt tjat om hur mysig hösten är? Nyheter24 listar de sju största myterna med hösten.


1. "Mysa med en kopp te…

Sorry, men det här är så överskattat. Snart märker du att livet inte är ett Sköna hem-reportage och inser att livet är precis som förut, bara lite kallare.

 

Bildkälla 

2. …och att höra regnet smattra".

Hur myz som helst, bortsett från att allt du någonsin ägt är genomvått, din mobil packar ihop och du vet inte längre om det är regndroppar eller tårar som rinner ner för dina kinder. 

Bildkälla: TT

3. "Härliga färger"

Årstiden då det läggs ett grått filter a la östeuropeisk spionfilm på hela Sverige hyllas ofta som färgernas högtid. Mina damer och hens, välkomna till Stockholm, staden som från oktober till mars förvandlas till Murmansk!

Bildkälla: TT

4. Soppor och grytor!

Glöm att sitta i solen, käka grillade skaldjur och smutta på ett svalt glas rosé. På hösten är det rester i varmvatten som gäller!

Bildkälla: TT

5. Mysiga koftor!

För att vi älskar att sitta och svettas över några värmeljus i en stickig kofta och känna paniken över att det kliar precis överallt. SÅÅ mycket skönare än att gå runt med bara ben och kortärmat. Så mycket skönare. 

Bildkälla 

6."Krypa upp i soffan och läsa"

På hösten ökar uttrycker "krypa upp" med cirka 3 472 procent. Hur mycket kan ett folk krypa upp? Kolla på Kamprad. Han är miljardär och har minsann aldrig "krupit upp" i någon soffa. Kamprad sitter. 

Bildkälla: TT

7. Det blir fint och mörkt på kvällen

Vem behöver solljus? Tja, bara allt som lever! Mörkt när man går och lägger sig, mörkt när man vaknar. Vitaminbrist och ångest. Jättemysigt. Kom bara inte och gnäll när du ser ut så här i februari: 

Bildkälla 

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Längtar du redan efter nästa höst?
Tack för din röst!