Därför kommer du aldrig lyckas nå dina mål till beach 2014

Träning är temporärt, att ligga kvar i sängen är för evigt. Eller hur var det nu igen?


1. Du jobbar 9-22. När folk säger att "ursäkter är för de svaga" vill du ta dem i ett nackgrepp och fråga när exakt du skulle ha tid att träna. Helgen spenderar du med att gå och lägga dig fredag eftermiddag och kliva upp söndagkväll. 

2. Du går alltid på alla myter om superideter där man kan äta fyra stycken pizzor per dag men ändå gå ned i vikt och bygga muskler. 

3. Du ser paparazzibilder på de vältränade kändisarna som minsann också äter glass. Kan dom kan du. 

4. Du ska inte åka någonstans där du måsta bada i sommar. Motivationen är med andra ord lika med noll. 

5. "Det handlar inte om att se bra ut det handlar om att må bra" tänker du när du går en 30-minuters promenad i veckan. 

6. Varje gång du ska till gymmet tänker du något i stil med "jag är ju inte allvarligt sjuk, jag har både vänner och familj som älskar mig" och poff så känner du att några extra kilo inte är hela världen. 

7.  De där förbannade chipsen. Hur kan ett livsmedel vara så gott? Efter att ha varit duktig måndag-fredag känner du att du kan få unna dig ett litet chirre till helgen. Det där chirret råkade bli 2 stycken 300 grams påsar. Gott var det i alla fall. 

8. Det är bara april. Det är lång tid kvar. Det du inte vet om är att dina fettceller tror att två månader är två dagar. Vips så är det sommar och joggingskorna står fortfarande orörda. 

9. Knopparna kommer och gräset kikar fram, du har inte tagit tag i träningen vilket bidrar till vad som är ett vanligt förekommande fenomen - du hetsäter istället för att träna. Nu när loppet redan är kört kan du lika gärna köra linan ut.

10. Du har en så kallad "smalspegel" hemma. När du tittar sig i den ser du ut som en grekisk gud. Efter många års speglande har detta kommit att bli din självbild. Synd bara att du inte ser exakt likadan ut i andra speglar. 

/
Mat
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elin, 28, får inte teckna Icas försäkring – på grund av sin vikt: "Diskriminerande"

16 Apr, 18:12

Så maximerar du effekten av din allergimedicin – enligt experten

25 Mar, 16:36
Årets pollensäsong är här, något som innebär rinniga ögon och nästäppa för många. Nyheter24 har pratat med Catharina Claesson, chef för Farmaci på Apotek Hjärtat, om hur man maximerar effekten på sin allergimedicin.

Apotekaren varnar: Det händer om du äter för mycket vitaminer

27 Feb, 19:26
Enligt en undersökning tar fler än var tredje person olika kosttillskott med hopp om goda hälsoeffekter. Men kan man äta för mycket vitaminer? Och vad händer om man gör det? Det svarar chefsapotekare Annika Svedberg på i en intervju med Nyheter24.

Så gör du slut med en narcissist • Misstaget du inte vill göra: "Finns en risk"

28 Jan, 12:02
Vill du göra slut med din partner, men misstänker samtidigt att denne har en narcissistisk personlighetsstörning? Då finns det några saker som kan vara bra att tänka på, enligt psykologen Monica Emanell.

Pensionär? Det måste du känna till för att undvika fallskador

10 Jan, 17:32
Närmar du dig pensionsåldern eller har kanske rent av redan nått den? Då finns det några detaljer som är bra att känna till för att undvika fallskador.

Missarna du ska undvika i vinterkylan: "Är ju helt galet"

3 Jan, 14:32
Nu har den isande vinterkylan kopplat ett järngrepp om Sverige. För att undvika hudskador finns det några klassiska missar du bör undvika, det menar hudläkaren Petra Verga Kjellman.