MEST LÄST

I’m on my way

Bild  från VR’s omslagsplåtning, Jag och ursöta Idol-Molly/ Picture from VR’s covershoot, Me and cute Idol-Molly

Nu sitter jag på tåget upp till Stockholm för att spendera fyra härliga dagar där :) Idag är det möten och lite shopping på schemat. Ikväll ska jag och Pia laga mat och dricka vin! Dagens outfit osv kommer sen.

Im on my way to Stockholm now to spend four days there :) I have some meetings today and some shopping to do. Tonight Pia and I are having dinner and we are going to drink some wine aswell! I will show you todays outfit later.

27 kommentarer

 1. Söt Bild det va och mysig kofta! Och så tror jag att du känner min mammas kusin Staffan Ekberg? :) Kram och kolla gärna in min blogg
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  svar: Tack fina du :) Ja koftan är superhärlig! Nej, tyvärr så känner jag ingen Staffan Ekberg :) KRAM

 2. hej! den prickiga toppen du bloggade om för några dagar sedan, från h&m. är det något speciellt ”märke” eller från trend kollektionen eller så? riktigt sugen på att köpa en men kan varken hitta på nätet eller i butiken här i stan. hoppas du får en fin dag! :)
  jättetacksam för svar:)

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>