MEST LÄST

ELLE Awards 2013 / The hair

My hairdo for tonight

Jag har varit hos underbara Carro på Michael&Frisörerna idag och fått mitt hår fixat inför ELLE galan ikväll :) ÅH jag blir alltid så jäkla nöjd när jag går dit!! Jag kör på en slarvig, fast riktigt fin uppsättning ikväll till min fina svarta klänning.. Min klänning är så fantastisk också! Cimon ska komma hit sen så ska vi ta lite bilder på hur vi ser ut ikväll :) Så det ska ni få med!

I have been to wonderful Carro at Michael&Frisörerna today and got my hair done for the ELLE gala tonight :) OH I’m always so damn happy when I go there! I’s a sloppy, though really nice hairdo tonight for my nice black dress .. My dress is so amazing too! Cimon is soon coming over here, then we’ll take some pictures of how we look tonight :) That you are going to get!

50 kommentarer

  1. Hej, har precis köpt boken om Madelenie Mccann, 3-åriga flickan som försvann i Portugal. Jag tycker ni bloggare som har många läsare över hela världen ska påminna om henne och skriva om det.. Typ om hennes mammas hemsida: http://www.findmadeleine.com/home.html

    Sprid detta så kanske man kan vara till hjälp

  2. Precis som alla andra kommentarer före mig så kan jag bara hålla med om att frisyren är dösnygg! Är det något knutliknande längst ner där hon fäst upp hårtopparna?

  3. Kan du inte göra en video där du försöker visa hur du gjorde den? Vet att din frisör fixade den men iallafall :D

  4. Den håruppsättningen ska jag LÄTT ha när jag dansar bal nu i vår, illsnyggt! och jag håller med astrid, snälla gör det!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>