';

Modette

GLAJJOR

Har fått väldigt många kommentarer som frågar om mina glasögon! Jag använder oftast mina svarta THE ROW glasögon. Mina rosa glasögon köpte jag i en butik på Kings Road som heter Ad Hoc. Här kommer ett litet collage med olika glajjor som jag tycker är snygga.

10268282_10203960891210420_776639346_nIMG_6047IMG_6533Screen Shot 2014-02-13 at 10.11.41

Long time no see

Hej hej bloggisen!! Nu är jag på väg hem till Sverige igen efter en underbar vecka i verpan! Jag har två veckors lov så jag ska hem och hänga med kompisar och kolla lite på gymnasieskolor. Mina kompisar går ju i skolan så jag kommer ha massa tid att blogga och ska försöka ta lite outfit bilder!!  Verpan var i alla fall som vanligt underbart! Hängt massa med Dante och Karl och haft en del deeptalks XD. Jag har åkt grymma skidor i branta backar, jag är dock väldigt röd för jag har bränt mig en del hehe! Längtar redan till nästa år! Jag är så taggad på helgen! Jag har gått och lyssnat på hög musik i lurarna hela morgonen och blivit så extremt taggad!!! Det ska verkligen bli sjukt GRYMT att spendera en hel vecka i Stockholm, ska försöka spränga in så mycket roligt och softa häng som möjligt! 

 

10 SAKER NI KANSE INTE VISSTE OM MIG…

1. Jag tar gärna stor plats, attention whore 

2. Jag älskar att flörta 

3. Jag är en SNAPGUDINNA, älskar selfies  , (snap = chloeschuterman) 

4. Jag tycker själv att jag är bra på att sjunga men har fått det klart att jag är tondöv

5.  Jag älskar att gå på party och dansa på bord 

6.  Det bästa jag vet är mina vänner 

7.  Jag har svårt att vara i fasta förhållande 

8.  Jag är alltid glad 

9.  Jag gillar badboys! 

10. Min ‘hemliga’ favvo låt är Right Round av Flo Rida! En riktig klassiker. 

Bild på mig i Verpan 

photo 1

ATM in the car

P&K Chloé

GLAD PÅSK!

photo-96

Glad påsk kära läsare, försöker plugga lite samtidigt som jag smetar på läpparna med lite lip plumper, läser boken ” sommaren jag blev vacker” av Jenny Han, naffsar på mitt choklad ägg och tar selfies med mina cool glajjor! 

Ha en underbar påsk puss! 

DAY 3

photo-95

Hej bloggish igår hade vi en rätt så intensiv dag, vi åkte från Verbier till Zermatt med en helikopter… Väll i Zermatt åkte vi skidor hela dagen, hamnade fel några gånger eftersom jag ville leka lite cool och åka snabbare än resten av familjen, dumt av mig! hahhah. Träffade på en super gullig bloggläsare också. När jag kom hem till Verbier gick jag till Dante och Kar. Lagade middag och chillade bara! Idag är det inte så bra väder men vi ska ändå ta oss ut i backen snart.

Puss!