Modette

AIGLON

Hello boys and girls, men mest tjejer antar jag? Eller inga alls eftersom jag inte bloggat på hundra år! Men vet ni varför? Jo, jag är nämligen på läger i schweiz. Där man måste lämna in all elektronik och får hämta ut sin mobil och dator mellan 5-6 sen måste man lämna tillbaka det. Jag har då snott min dator, så jag äntligen kan blogga lite! Men jag har bett Agnes som är på Ibiza att gästblogga för mig, helt ärligt kan jag säga att lägret inte är super soft. Mathilde och jag är dem äldsta här och det är rätt så strikt. Vi försöker göra det bästa av situationen… Om några dagar ska vi ut och campa, jag ska alltså sova i tält i 2 dagar. Fortsättning följer hur det ska gå, ohh welll. Jag och Mathilde har blivit kompis med en från Dubai och en från Colombia. Sen är det en ryss på lägret jag inte klickar så bra med hehe. Nu måste vi gå till våran språklektion, suck* Puss och kram

L1010908

Saknar Ibiza och lilla knorken

BYE BYE IBIZA

L1010919

Nu sitter Mathilde och jag på flygplatsen på väg till Geneva där vi ska på läger. Känns lite jobbigt att lämna då jag precis kommit hem! Men Mattan och jag gör det bästa av situationen och försöker göra skolan/lägret roligt hehe. Vet inte hur wifi´t kommer funka men det löser vi då. Puss och kram!

LAST DAY

L1010961 L1010963

L1010962

// BADDRÄKT: H&M//

Imorgon åker jag hem till Svedela, är bara där en natt! Sen åker Mathilde och jag till Schweiz… Ibiza har varit fantastiskt, men semestern är inte över! Ses i STHLM, puss och kram.