Modette

Första dagen

Ligger inbäddad i sängen efter ha provat dagens shopping som bestod av ett par 7 of mankind bootcut jeans och en pälsväst från Zadig&Voltaire. Kändes att jag behövde införskaffa mig ett par bootcut då det verkar vara vad alla har på sig i skolan haha. Jag rockade leopard kjol första dagen i skolan och kände mig jätte vågad haha. Känns inte som jag börjat VRG än, kommer väll förstå att jag börjat nästa vecka för det är så otroligt mycket att ta in just nu. Har förövrigt en super bra klass, åkte tåg idag till skolan med Bella och Alex vilket var väldigt mysigt. Får min moppebil på måndag så kommer inte bli så mycket tåg för min del. Ska bara klara det här moppekörkortet. Sen är gatorna inte säkra längre! Idag var det bara ettor och sen några treor som var våra guider i skolan. Men imorgon börjar the real deal, jag är väldigt nervös. Även om jag känner många är det fortfarande väldigt pirrigt. Var och klippte mig idag så jag är lite fin för imorgon höh. Va mer finns det att prata om..? Är otroligt taggad på helgen, saknat skolhelger. Det är dem helgerna som är bland dem roligare. Medans jag inte bloggat har jag varit på utbildningsläger för att bli instruktör på ksss, så spenderade jag min sista vecka av sommarlovet och tog förarbeviset ( stolt) . Nu ska jag sova sött, puss och godnatt!

IMG_2636

New room

IMG_0906

Så taggad på att mitt rum på karlaplan ska bli klart, kommer ha samma stuk som mitt förra rum! Men mitt rum på karlaplan är mycket större, har egen soffgrupp, balkong osv. Kommer att ha massor utav kompisar och häng där!

KSSS utbildningsläger

 

L1000689

 

IMG_3616

IMG_3366

IMG_3320

IMG_3218I övermorgon åker jag på Utbildningsläger på KSSS för att bli instruktör! Ska bli super kul att få hänga i skärgården och segla med alla gamla konfa buds! Lägret är en vecka, för er som undrar. Pussilussi!

Medans jag inte bloggat..

 

Skärmavbild 2014-08-10 kl. 22.42.34

Mycket har hänt under dessa dagar jag bloggat, blivit blek,skaffat pojkvän!?, pajat vattenskottern och ätit årets första kräftor, varit på suprise middag för Lisa som flyttar till Järpen, åkt till Sandhamn på skotern med Mathilde, hängt med världens bästa Gustaf och Simon, haft en spontan middag på landet följande sleepover med lite kompisar. Aaa hörrni, sommarlovet börjar leda mot sitt slut. Åker på instruktörsläger i övermorgon för KSSS. Alla från konfat ska gå vilket kommer bli super kul. Puss och Kram.