Alltså det finns ingen bättre känsla än när man vet att man har gjort ett riktigt jäkla bra second hand-fynd. Och tror ni inte att den känslan infann sig när jag hittade denna smashing-snygga klänningen på Röda Korset för en struntsumma förra veckan? Jodå. Extra passande är det eftersom pappa just bokade biljetter till Spanien där vi kommer att spendera en vecka i ett hus på solkusten om två veckor. Pepp!

Translate: There’s no better feeling than when you know you have done a darn good second hand bargain. And don’t you think that feeling appeared when I found this smashing dress at the local second hand-store last week? Oh yes. And the timing couldn’t have been better, because my dad just booked tickets to Spain where we will spend a week in a house on the Costa del Sol in about two weeks. Yay!