Tre av de ytterst få och dåliga bilder som knäpptes ikväll. Håller tummarna för att någon av de andra bloggbrudarna som gjorde oss sällskap lägger ut några bättre bilder, för det här med event-foto är verkligen inte min grej. Hur som helst har vi haft råkul ikväll, först på en liten filminspelning och sedan vidare på ett lanseringsevent för Diesel’s parfym “Loverdose” (anordnat av Loréal om jag fattat allting rätt). Där träffade jag också mina kollegor Linda, Victoria och Angelica som alla var supertrevliga och söta. Dock drog vi oss tillbaka mot vandrarhemmet (har förresten ett supergulligt rum med blommiga tapeter) ganska tidigt eftersom att en lång dag väntar imorgon också. Sov sött allesammans!

Translate: Three of the few and bad images that were taken tonight. Hopefully some of the other bloggers who joined us took better pictures, photographing events isn’t really my thing. Anyways, we have had a really good time, first at a small video-shooting and then we went to a launch-event (for Diesel’s perfume “Loverdose”). There I also met my colleagues Linda, Victoria and Angelica, who all were super nice and sweet. However, we went at home quite early, we had to get some sleep cause tomorrow will be a long day too. Sweet dreams everyone!