Boots- Choies

Det är mycket nu. Pysslar på med designprojekten, skolarbeten, artiklel/mailjobb och andra samarbeten dagarna i ända och både sömn och egen-tid får prioriteras bort då och då. Till råga på allt har mitt ena öga förvandlats till en röd liten springa tack vare ögoninflammationen jag åkt på under natten (och därmed fått många undrande blickar och frågor som ”Ebba, varför gråter du?” i skolan idag). Men vet ni vad? Det gör ingenting, för nu börjar det hända grejer. Snart, snart lanseras mina plagg för IWearSin (minns ni?) och det ska bli så kul att äntligen få visa er!

My to do-list is endless right now. I’m working  all my time on the design projects, school assignments, article/email jobs and other collaborations and there’s little time left for sleeping/taking care of myself. To top it all, one of my eyes has turned into a small red running gap because of an eye inflammation I’ve got during the night (and therefore I got many looks and questions like ”Ebba, why are you crying?” at school today). But you know what? It doesn’t matter, because now there’s many fun things that’s starting to happen. Soon it’s time to launch the garments I’ve designed for IWearSin (remember?) and I’m so excited about finally showing you the result!