Det senaste dygnet har varit sjukt turbulent och jobbigt för mig. Efter att ha klättrat på väggarna i flera timmar fick vi igår kväll äntligen besked om att allting gått bra på sjukhuset, och sedan dess har jag sovit som en stock. Jag har aldrig varit med om något sådant här förut men nu verkar det som att allting har ordnat sig till det bästa. Som sagt, ha överseende med om uppdateringen blir lite glesare den närmsta tiden. Och tack som tusan för ert stöd. Kram!

The past 24 hours have been very turbulent and stressful for me. After been sitting vaiting and worrying for several hours, we finally got to know everything went well at the hospital, and since then I’ve slept like a stone. I’ve never experienced anything like this before but now it seems that everything has worked out for the best. But as I wrote earlier, have patience if the update is a little bad. And thank you so much for your support. Hugs!