I december 2011 var mitt liv ganska lungt. Snön hade börjat lägga sig ordentligt, jag fikade mycket med vänner och gjorde bort terminens sista plugg samtidigt som jag pysslade med att bygga pepparkakshus om kvällarna. Min lilla Tshirt-kollektion lanserades och det blev klart att jag skulle flytta ihop med Karin. Julen firades hemma med släkten och på nyårsafton ordnade jag och Karin en fantastisk nyårsfest. December var en väldigt bra månad! Jag gillar looken jag har på mig på näst sista bilden, men så har jag ju som bekant en crush på alla slags set och kostymer. Vilken look gillar ni bäst?

In December 2011, my life was pretty calm. The snow had started to cover the city, I often had coffee with friends and studied for the semester’s last tests while I built gingerbread houses during the evenings. My little tshirt collection was launched and it got decided that I would move in with Karin. Christmas was celebrated at home with family and at New Year’s Eve me and Karin arranged a fabulous New Year’s party. December was a very good month! I like the look I’m wearing in the second last picture, but I have as you know a crush on all kinds of sets and costumes. Which look do you like best?