I år låg mest prylar till min nya lägenhet under granen. Sjukt fina muggar från indiska, köksredskap och så underkläder och strumpor (som vanligt, det kan man faktiskt aldrig få nog av). Mest smågrejer alltså, men jag fick några önskemål om att jag skulle visa upp mina klappar så visst kan jag göra det ändå. Jag fick även ett riktigt stort paket faktiskt- en enorm vit studiobakgrund att experimentera med, kul! Nu saknas bara ett par blixtar till, hehe. Vad fick ni i julklapp i år?

This year most of the gifts under the christmas tree was  stuff for my new apartment. Stunning cups, and underwear and socks (as usual, you can never really get enough of that). Mostly small things, but some of you wanted me to show my christmas gifts so here you go anyway. I also got a really big gift, a huge white studio background to experiment with, fun! Now I only need a couple of flashes too, hehe. What did you get for Christmas this year?