MEST LÄST

ÅRETS FÖRSTA UTMANING – VILKA ÄR PÅ?

Nu var det dags för årets första utmaning! Denna veckan utmanar jag er att innan måndag köra minst 4 valfria träningspass på minst 40 min. Ni kan köra allt från gruppträning, löpning, styrketräning, boxning, dans, PowerWalks, simning, skridskor mm. Allt gills bara man blir svettig och kör minst 40 min.

Jag själv är supertaggad! Vilka är på? Nu kör vi, magruter på beach 2013! :)

19 kommentarer

  1. Jag e på! Körde 90 min Zumba på självaste nyårsafton och idag blir det styrketräning, ska nog hinna med 2 pass till innan måndag! :)

  2. Har lovat mig själv att följa dina Vecko-utmaningar slaviskt för att pusha & öka, så jag kan få bättre resultat till sommaren. Har under en 2-årsperiod gått ner 29 kg (mkt blod, svett & tårar kan jag säga) och har nu de sista förtretliga 10 kg kvar…. Nu kör vi!!

  3. Hej!
    Nu blev jag lite besviken på veckans uppdrag..Tror de som följer dig kan bättre än så. Jag brukar gilla dina utmaningar och tycker ofta de är tuffa. Men får minst ihop det dubbla av denna veckans utmaning. 

    • Men vad otacksam. Ida har inte betalt för att ge dig träningspass. valfritt att vara med. jag tycker det var en ganska tuff utmaning eftersom det endast är 4,5 dag kvar på denna veckan. Sedan står det ju också minst 4 pass på minst 40 min, så det är ju tillåtet att köra fler om man vill ;)

One Trackback

  1. [...] femtioelva avsnitt av Breaking Bad och "svensk" pizza. I dag: Morgon promenad, första delen i den här utmaningen och raw food. Nu jäklar kickar vi igång det här [...]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>