Hittade en sida som heter eastendcosmetics
Ni som redan har checkat in sidan vet att de har otroligt billiga produkter!
Det är märken som NYX, Armani, wet’n wild, max factor, Anna Sui, Paco Rabanne Britney Spears.. you name it.
Fast till sjukt mycket lägre priser! Jag blev helt paff när jag såg hur mycket de pressar priserna! Kan det vara kopior? någon som vet?
Frakten är inte så dyr den heller. Jag ska klicka hem lite grejer på en gång tänkte jag!
Är det någon som beställt från sidan förut? Hur är det med leveranstid osv?
För att komma till sidan, klicka på bilden

Tusen tack för en jättebra hemsida
Hoppas du har/haft en fin dag
Ska definitivt kolla in denna! Gör gärna en review om de produkterna du får hem, hade varit mycket hjälpsamt
Det går aldrig för mig att klicka på bilden får bara upp skärmavbilden och kommer inte till sidan! Bara ett tips att kolla upp;)
Kram
man kom inte dit, bara till din sida med bara detta inlägg!
länka äru snäll!
Kollar man på “MAC-produkterna” så tycker jag att man får svar ganska snabbt..
http://www.eastendcosmetics.co.uk/catalogsearch/result/index/?q=MAC&x=0&y=0&p=3
Viola: jag har nog allmänt dålig koll vad gäller MAC.. är det kopior menar du?
Vet inte om du vet om sidan feelunique.com, men dom har ju också väldigt låga priser och frakttiden är på ca en vecka
om du klickar hem något kan du väl berätta sen vad du tyckte om leveransen och så?
Nyx är ju ett sjukt billigt märke i sig, det är bara här i Sverige de pressat upp priserna så himla galet mycket.
Bjooti: Mm I know! svindyrt här!
uppdatera gärna hur länge det tog att få paketet!
kram
Ooh… Osar kopior om priserna är sjukt låga. Såna stora märken som Armani, Dior osv “låter sig” inte reas sådär.
Samma sak på svenska sidor med billiga priser på parfymer – antingen är det fake eller så är det varor stulna på Kicks och Åhlens. Har jobbat på Kicks och fick hela tiden in folk som visade upp sina “fynd” de gjort på stora svenska sidor (ingen nämnd ingen glömd) och vill jämföra med originalet eftersom de tycker deras parfymer luktar apa. Då kunde man se tydliga skillnader på flaskorna….
Så om priserna verkar för bra för att vara sant, så är det troligtvis just så.
uppdatera gärna när du får paketet! hoppas det inte tar allt för länge, är grymt intresserad! kram
Tänkte fråga något helt annat… När man lägger en primer, ska den vara i ungefär samma färg som ögonskuggan då eller spelar det ingen roll?
Ja men precis, förpackningarna är fel och så finns inte produkter med de namnen :/
Viola: aha. I see. det sög ju!
Var försiktig. Det kan vara billiga kopior som leder till allergiska reaktioner, ögoninflammationer och annat otrevligt. Jag tycker nog det är värt en hundring extra för att garanterat slippa sånt..
Vet inte om det är kopior, men många av produkterna ser ut att vara av gamla kollektioner/förpackningar? Så kanske att de har köpt in det som butikerna inte kan sälja
Det är fejk, tex så har deras “max factor 200 calorie” en svart “flaska” men den riktiga har blå.
Snälla tänk på detta, är det billigt är det stulet eller kopior! De märkena vet inte vad rea är för något…
Trodde ingen gick på sådant skit längre…..
Parfm.se har schyssta priser och det är äkta
Produkterna behöver inte vara fake, däremot är de garanterat såpass gamla ett de gått ur sortimentet, vilket kan betyda att det “nya” läppstiftet redan legat på lager i runt 5 år.
Gamla produkter = billigare priser.