MEST LÄST

sri lanka

Kom precis innanför dörren på mitt hotell i sthlm, är helt slut. Har spenderat en vecka i paradiset på Cocoon resorts helt fantastiskt fint var det. Det fanns otroligt mycket att göra där, vi åkte båt, släppte lös sköldpaddor i havet, gosade med en liten ap-bebis och supermycket mer som jag inte kommer på just nu. Men det fanns alltid något att göra. Vi bodde superfint i lägenhetsliknande rum. Men när vi skulle åka hem inser jag att jag kollat fel på flygbiljetterna så flyget hade redan gått haha… så de va bara att boka om nya biljetter hem så de känns skönt att vara hemma nu. Mer bilder kommer, men ni måste jag sova en lite, ska föreläsa om sociala medier imogon. Glöm inte att följa mig på Lovoo för mer bilder, heter lisatellbe där! :) Vilket ska bli super-spännande men nervöst. Ni får hålla tummarna för mig!

Just got home after an amazing week in Sri lanka. it’s just the most stunning country, and we were staying at the most beautiful hotel, Cocoon Resorts.  I have to say that I enjoyed my time at Cocoon Resorts sooo much. There was aways a lot that you could do if you did not want to spend the whole day by the pool.We went out on a boat ride, cuddled with baby monkeys, released some baby turtles into the ocean and so so much more. 

I will upload more pictures from my week, but right now I have to prepare a lecture for tomorrow, I am going total about social medias. I’m quite nervous but I think its super exciting so I really hope it turns out good haha :) 

_ZZZ4185

IMG_9493

_ZZZ3853

_ZZZ3886

_ZZZ3806

IMG_9488Photo: Adrian Pehrson 

fashion week

Oj vilken fantastiskt vecka det har varit på fashion week i sthlm. Har sett otroligt fina visningar, massa fina kläder och hängt med massa underbara människor. Det har varit otroligt intensivt, och jag har varit lite halvförkyld hela veckan så käkat alvedon och hållt på haha. Men har inte riktigt tid att vara sjuk nu, åker till Göteborg för att starta upp ett nytt samarbete med ett superspännande företag, kan inte vänta tills ja kan berätta mer om de! ^^

Har inte bloggat eller uppdaterat så mycket nu på slutet men blir lite glatt överraskad att ni fortfarande kikar in här då och då. Jag kommer köra en ny-start den här hösten, men ny bloggportal och helt nytt upplägg. Så i höst så kommer det bli mycket uppdatering! Glöm inte att följa mig på lovoo däremot, där uppdaterar ja ofta haha :)

IMG_8896_redi

IMG_9075_redi

IMG_8900_redi

wow 2015

Kom nyss hem, har haft tjejemys med tjejerna och va för trött för att åka hem så sov över. Sitter och packar lite nu, är sååå taggad på wow! är det någon som ska dit? Jag har aldrig varit där så ska bil superroligt verkligen! Massa vänner ska dit, blir nog riktigt bra spelningar och roligt häng! och vädret verkar ju bli dröm så det blir nog as nice, hoppas jag får se några av er där!

IMG_9455

wednesday

Godmorgon, kom precis från körskolan. Har alltid körlektion på morgonen så jag får det överstökat, hatar att ta körlektioner. Men gillar min lärare, han är riktigt go. Idag ska jag jobba hela dagen men sen blir det festivalen frizon imorgon, fredag och lördag. Blir bra! Fortfarande lite hype:ad efter gårdagen haha, mycket roligt som ligger framför nu! Förresten, ni får inte glömma att följa mig på Lovoo, mitt användarnamn är Lisa Tellbe :D

IMG_9230

 • Taggmoln

 • Om Lisa

  Hej! Välkommen till min blogg! Jag heter Lisa Tellbe och är 18 år och kommer från Örebro. Nyligen förflyttat mig från min instagaram: lisatellbe hit till blogg-världen! Följ mig i min vardag och ta del av kreativ inspiration och vardagstips på det mesta!

  lisa.tellbe@hotmail.com
 • Arkiv

  Välj år

   

  Välj månad

 • Senaste kommentarer