Mest läst

Resor, massage och AW – det här får du om du jobbar för Blondinbella

Karriär
Dela på Pinterest
Isabella "Blondinbella" Löwengrip driver flera företag – bland annat LCC, Löwengrip Care & Color.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip är känd för att vara en av nordens största bloggare – men på senare år har hon även gjort en succékarriär när det kommer till företagande. Hon är delägare i ett gäng olika företag och driver även sitt eget – LCC, Löwengrip Care & Color. Ett företag som inriktar sig på skönhetsvård.

Blondibella har tidigare skrivit i bloggen att hon älskar att anställa och att hon har gett jobb inom sina bolag till ungefär 60 personer – något hon skrev för ett år sedan så lär ha ökat en del idag.

Och det verkar som att det är ganska härligt att arbeta för Blondinbella. Då företaget går otroligt bra så förutsätter vi att de anställda arbetar hårt – men de får också sin belöning. På bloggen avslöjar nämligen Blondinbella nu vad sina anställda får av företaget.

"Nästa helg åker hela LCC till Marbella för konferens och teamwork. Det ska bli underbart! Jag tycker att vi är duktiga på personalaktiviteter", skriver hon på bloggen.

Our beautiful creative director @isabellalowengrip in action. Recording for our upcoming educations 🎥

A post shared by Löwengrip Care & Color (LCC) (@lowengripcarecolor) on

Så, de anställda får alltså en resa till lyxiga Marbella i Spanien. Ganska okej, eller hur?

Utöver det får även de anställda coachsamtal med en terapeut en gång i månaden, lektioner i engelska över Skype, kiropraktor en gång i månaden, massage en gång per kvartal, yoga ihop varannan vecka och sist men inte minst – AW, teamlunch och konferenser.

Wow, bra chef där Bella!


Blondinbella var nyligen på en riktig lyxsemester med butler, egen pool och två hus – kolla här vad den kostade.

Gilla Modette på Facebook!