Modette

2010-06-17 13:31

Victoria Törnegren om stil, skor och självsäkerhet

Mode Victoria Törnegrens intresse för kläder har alltid funnits där, men hur hittade hon sin stil och vilka plagg skulle hon inte kunna leva utan? Detta är frågor du får svar på i veckans exklusiva artikel med en av Modettes bloggare.


18-åriga Victoria Törnegren från Umeå är en av bloggarna på Modette.se. Victoria beskriver sig själv som en extremt glad tjej som alltid har ett överflöd av energi. Fritiden spenderar hon gärna tillsammans med sina vänner, och det går sällan en helg utan ett besök på någon av stadens nattklubbar. På bloggen kan hennes stora intresse för mode avspeglas.

- Mitt intresse för kläder har alltid funnits där. Det har däremot inte min smak och stil gjort. Jag tror allt kom i samband med att jag hittade mig själv, blev mer självsäker och vågade tycka annorlunda än andra.

Victoria beskriver sin stil som enkel, trendig och stilren. Gina Tricot, H&M och Weekday är favoritbutikerna som älskas över allt annat. På frågan om vilka plagg hon inte skulle tänka sig att leva utan svarar Victoria följande:

- Svarta kavajen, skinnjackan, jeansshortsen och skorna från Topshop!

Skor är en stor passion. Just nu är Victoria ägare till ett 40-tal par.

- De kan lyfta upp den tråkigaste outfiten till att bli den mest glamourösa. Eftersom mina outfits är väldigt enkla får skorna ofta en betydande roll.

Victoria har haft sin blogg i lite mer än ett år. Den skapades i samband med hennes då nyinköpta kamera. Bloggar är ett stort intresse och via Bloglovin' håller Victoria koll på närmare 80 stycken. Det är dock endast ett fåtal som ständigt klickas på vid nya uppdateringar.

- En av dessa är Elin Kling, hon är en av mina största inspirationskällor. Lisaplace är och har alltid varit min favoritblogg. Hon har en av Sveriges finaste klädstilar och priserna på hennes plagg svider inte allt för mycket i plånboken. Andreas Wijk är också en bloggare jag uppskattar. Han klär sig extremt snyggt och har en förmåga att inspirera både killar och tjejer. Hans sångröst och söta utseende gör inte saken sämre!

Michaela Forni är en annan favorit som följs med hjärtat.

- Bakom bilderna på hennes festande och modemedvetna jag finner man en underbar skribent. Jag kan sitta och läsa hennes texter i timmar!

Läs Victorias blogg här!


KOMMENTARER

Mode

Mode

Skönhet

Shopping

Podcasts