LÄSARFRÅGA: "Vilken jackmodell gäller i höst?"

1 av 6
"Satsa på en lång trench i jordnära toner..." - Foto: Nyheter24.se/modette/fridagrahn
2 av 6
Ta del av Modetternas modetankar. - Foto: Nyheter24.se/modette/ebbazingmark
3 av 6
"Tyg med struktur och dubbelknäppning är två favoriter." - Foto: Nyheter24.se/modette/ebbazingmark
4 av 6
"Den grövre och lite längre kavajen." - Foto: Nyheter24.se/modette/victoriatornegren
5 av 6
"... eller kör på en häftig skinnjacka i bikermodell." - Foto: Nyheter24.se/modette/fridagrahn
6 av 6
"Det är inte omöjligt att jag ändrar mig." - Foto: Nyheter24.se/modette/victoriatornegren
Dela på Pinterest
Modettes Ebba, Victoria och Frida delar med sig av sina åsikter gällande kommande säsongs ytterplagg.

FRÅGA
Jag vill verkligen veta vilken jackmodell som gäller i höst och vinter? Har ett stort problem med att hitta "den rätta".

Sabrina C

SVAR
Ebba
: Retro kappor i alla olika former! Gärna med fina detaljer som en söt krage, överdimensionerade knappar, fickor eller ett roligt foder som får sticka fram. Tyg med struktur och dubbelknäppning är två favoriter, och just nu vill jag helst att den ska sluta någonstans mitt på låret. Allra roligast är det att hitta den perfekta kappan second hand, vilket är perfekt då tygets textur gärna får kännas lite väderbiten. Passar den söta trenden inte dig så är alltid den oversizade, androgyna trenden ett säkert kort.Eller varför inte skippa jackan helt och värma sig i en stor stickad kofta istället?

Victoria: Den grövre och lite längre kavajen eller en klassisk trench att ha slarvigt stängd känns för mig mest rätt just nu, men det är inte omöjligt att jag ändrar mig.

Frida: Satsa på en lång trench i jordnära toner eller kör på en häftig skinnjacka i bikermodell, svart eller beige. Tycker även det är himla fint med en lättare mockajacka! Sist men inte minst, finns även mängder av snygga kavajliknande jackor ute i butik. Två favoriter? Gillar den här snygga skinnjackan, och den här trenchen från H&M.

Ställ din fråga till Modette.se här.