Mest läst

6 snygga nyårsklänningar under 200 kronor

Dela på Pinterest
Än finns det tid för att fixa nyårslooken, skynda att fynda dessa snygga klänningar innan de tar slut!


För dig som vill glittra lite extra under nyårsafton så är denna klänning perfekt! Bär ett långt halsband till och fokusera på att lägga en snygg make up – och håll inte tillbaka på highlightern.


Denna beiga dröm kan du matcha med både silver och guldsmycken. Det är även en klänning som fungerar utmärkt att bära till fler tillfällen än bara nyår!


Sexigt och elegant är två ord som beskriver denna klänning som gör sig utmärkt till både middagsbordet och dansgolvet. Bär den till ett par nätta klackar och enkla smycken så är du i mål!


Stick ut lite extra och bär färg på nyår! Denna klänning är i årets hetaste trendfärg – rosa! Matcha det med ett glittrigt chokerhalsband och skin ordentligt på nyårsfesten.


Less is more, men om du kollar noga så sticker detaljerna i denna klänning ut och gör den extra piffig! Perfekt för dig som ser det lilla i det stora och verkligen uppskattar detaljer!


Denna klänning i spets är verkligen en romantisk dröm. Om du har en romantisk middag med pojkvännen inbokad så är detta fodral ett måste. Vill ni senare bege er ut på festligheter så är det bara att slänga på sig snygga accessoarer och smycken så är du redo för fest!

Se fler snygga nyårsoutfits som kommer göra din nyår oförglömlig här!

Gilla Modette på Facebook!