Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

COZY DAY

image
image
image
Jag och Sarah på feelgood-dagen som förövrigt har varit SÅ härlig. Kommer berätta mer om den sen och fler bilder kommer /

HELLO WEDNESDAY

image263imageimagewhites

Hatt – Åhléns / Blus – Zara / Kjol – River Island / Smycken – Marc By Jacobs

VILKET VÄDER, äntligen va!

Så passande eftersom jag idag ska iväg på en Feelgod-dag med ett gäng bloggare. Det blir sol, bad, gott käk, träning och givetvis en massa bloggning, haha. Så vi hörs snart gänget!

BEHIND THE SCENES

imageimageimageimageimage

Lite roliga behind the scenes bilder från dagens plåtning med David inför Bikini Fit 6 som kickar igång i höst. Mer info om det kommer!!

RASPBERRY YOGHURT WITH KESO

image

I min familj har vi alltid ätit keso i yoghurten och jag har hittills lärt alla mina vänner att äta det och dom ÄLSKAR det. Den enda personen som fortfarande rynkar på näsan när jag slänger i en klick Keso i min hallonyoghurt är såklart, Kevin. Men jag lovar, det kommer. Haha!

Har ni aldrig testat det, GÖR DET.

God morgon kära ni, förresten! <3 Nu ska jag iväg och plåta med Dflex inför Bikini Fit 6 säsongen.

MY FAVOURITE PLACE

image
image
image
image

Bilder från helgen när för en gångsskull jag, Sandra och Kevin hade lagat middag åt mamma och pappa. En liten surprise efter att de slutat jobbet, hehe. Det va på tiden att det slapp laga mat utan bara sätta sig vid bords när de kom hem <3

Som ni kanske förstår så älskar jag att vara i Dalarna på sommaren. Jag menar, kolla bara hur mysigt vi hade det? Här ute på verandan satt vi och åt varje kväll långt in på småtimmarna i bara ben och en tunn kofta med utsikt över vattnet. Det här vackra stället uppskattade jag inte alls på samma sätt när jag bodde här för 4 år sedan! Man vänjer sig ganska snabbt vid allt fint man har runt omkring sig, det är viktigt att man inte tar allt föregivet och påminner sig själv ibland!! <3

Tillbaka i Stockholm. Nu ska jag ta en rask promenad och därefter blir det frukost! Nu är det bara 9 dagar kvar till Spanien också, wiiie.

God morgon förresten!! Ha en underbar start på denna soliga vecka så hörs vi snart <3