Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modette

SATURDAY CHRISTMAS SHOPPING +

DSCN2325DSCN2333PicMonkey CollageDSCN2329

Efter en mysig frukostdate med hela min underbara familj så fortsatte jag, mamma & Sandra dagen ute på stan tillsammans med alla andra julklappsvirriga höns.

Nu är iallafall jag och min älskling hemma och har tomteverkstad innan det är dags att fräscha till sig inför kvällens middag <3

GOOD MORNING – RIGHT NOW +

DSC_7013DSC_7014DSC_7007

Gissa vad jag gör just nu? 

jOO.. Jag bakade mjukpepparkaka igårkväll (My favourite) och just nu håller jag på och lägger på frostingen. Snart kommer nämligen mamma & pappa hit och fikar innan vi drar ut och julhandlar hela dagen. till kvällen blir det middag också! Jag har en såå mysig dag framför mig <3

GLÖGG & JULSHOPPING +

DSC_7137 (2)DSCN2292PicMonkey CollageDSCN2291

Blev bjuden på en så himla mysig glöggkväll i måndags. Det bjöds på alltifrån min favvo, mjukpepparkaka. Chokladbollar med polkagriskross och den godaste glöggen ever! vilken kväll <3

NU: hoppa in i duschen och sedan springa iväg och inhandla dom sista klapparna!

5 REASONS +

n-1

Här kommer 5 anledningar till varför jag tänker försöka hålla igång lite över jul. Även om mestadels av tiden kommer spenderas i köket vid julgodiset om jag känner mig själv rätt!

1. Varva ner

Det är inte alls ovanligt att bli extra stressad kring jul med allt spring på stan och planeringar hit & dit! Men för att motverka känslan och för att återigen hitta fokus så finns det inget bättre än att börja eller avsluta dagen med ett träningspass, en promenad eller yoga.

2. Få igång på förbränningen

Okej, som vi alla kanske känner till så har vi en viss förmåga att äta mer och gärna lite för mycket sötsaker under denna högtid. Håller du igång så ökar du din förbränning. Det blir helt enkelt plus minus noll.

3. Minska ångesten efter ledigheten

Man ska njuta av ledigheten men dra på dig kängorna och gå ut på en mysig vinterpromenad oavsett. Du kommer slippa ångesten när ledigheten är slut och det är dags att ta tag både jobb och träningen. Har du fått upp pulsen lite under ledigheten har du helt plötsligt bara jobbet/skolan att tänka på när det roliga är över. Träningen har i sin tur gett dig energi till ett nytt år och en bra start på jobbet/skolan.

4. Börja innan alla andra

När tjejkompisarna beklagar sig över att de har ätit för mycket, slappat, känner sig trötta och deras motivation ligger på noll. Då har du redan börjat. Detta kommer få dig att känna ännu mer pepp.

5. Du kan äta ännu mer godsaker

Jag som är gottegrisarnas gottegris tycker att träningen över ledigheten är ett solklart val eftersom jag har kommit underfund med att man kan äta dubbelt så mycket godsaker utan att det märks om man håller igång…. Plus minus noll, hehe!!