Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modette

MY PLANS FOR TODAY +

8E8A7633

Fotograf: Fina Angelica

Idag har jag en alldeles för bra måndag framför mig. Hör här: Började med 25 minuters intervallerna på löpbandet, det har blivit lite av min måndags-rutin. Äntligen klar med dom så ska jag nu iväg på shoppingrunda med min bästa vän. Jag ska kolla på vinterjacka, skor, inredningsprylar och kolla lite jackor till min karl också. Har ni något tips på ställen där dom säljer fina varma kappor? Och herrjackor? hojta till då vettja!

När vi är klara där så åker jag direkt till Bikini fit träningen som jag längtat hela helgen efter. Finns ingen bättre start på veckan!

SO FUNNY +

PicMonkey Collage

Haha, det var så himla kul i fredags när jag & Angelica var och knäppte outfit-bilder inne i gamla stan. Mitt i allt så stoppar en filmkamera oss och frågar ifall det är ok om dom filmar när vi knäpper bilder. Det kommer då vara material till ”Alla är fotografer” ett program med Hnerik schyffert & Johan rheborg som kommer att sändas på SVT i vår. Där stod alltså jag & skulle ”lite avslappnat” posera medans dom filmade. Haha, det här vill jag INTE se resultatet av!!

WHITE TEETH +

DSCN1557Tandblekning från dentasy.se Eftersom jag aldrig riktigt testat på tandblekning så ska det här bli riktigt spännande, hehe. Easewhite gav mig ett litet erbjudande att testa på detta startkit och att jag därmed får ge er 20% rabatt  på deras hemsida ifall ni också vill testa på. Uppge bara ”molly” när ni beställer. Jag tänker mig att det här blir perfekt nu till jul & nyår när man vill känna sig lie extra fräsch! Lovar att ge er en recension sen ifall ni är nyfikna. Hoho!