Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modette

MY EXPERIENCE OF CARBS +

PicMonkey Collagec

Det här med Kolhydrater, jag vill verkligen dela med mig av mina erfarenheter kring det. Även om alla får göra som det själv vill och mår bäst av så vill jag bara tala om hur jag och säkert många andra upplever det som faktiskt en gång i tiden uteslöt det helt & hållet i princip.

En stor myt (tycker jag) inom kost & träning är alltså att uteluta kolhydraterna. Jag bestämde mig för att göra det för några år sedan, precis i början av när jag började gymma. Det är såhär med facit i handen det klantigaste på länge.

1. Jag tappade snabbt energin vid träning
2. Jag fick vitaminbrist
3. Jag tappade hår
4. Jag kände mig trött jämt

I samband med att jag fick reda på att jag hade brist av ett ämne och började tappa hår (mycket stress också) så bestämde jag mig för att börja äta ordentligt igen och inte utesluta någonting förutom skräp som bara innehåller kemikalier. Det gick snabbt att få upp vitaminbristen på en stabil nivå igen och jag märkte hur hårets tjocklek börja komma tillbaks. Men det tar tid att få tillbaka sitt svall vill jag lova!

Det är ju så mycket snack om att man blir fet av kolhydrater och att du rasar i vikt om man utesluter dom. Det man då ska hålla koll på, det är att det finns 2 olika sorters Kolhydrater (långsamma & snabba).  Du kan absolut minska intaget av snabba kolhydrater så som vitt socker och vetemjöl (kemikalier) då kommer du garanterat droppa i vikt. Men börja istället då äta långsamma kolhydrater som t.ex. Råris, potatis, bönor, grönsaker, frukt, nötter etc. Du kommer känna att din kropp reagerar på ett helt annat sätt. Du kommer känna dig mycket tightare och fastare och din energinivå kommer vara högre & längre än när du stoppar i dig dessa snabba kolisar som endast innehåller kemiska ämnen.

Det var när jag började lägga till riset, potatisen, nötterna etc i min kost igen vid rätt tider som jag märkte resultaten i träningen. jag blev tightare och musklerna blev mer definerade.

Det gäller att tänka långsiktigt om man vill ha resultat som ska hålla i längden när det kommer till kosten. Att tänka med sunt förnuft är det viktigaste! 

Ta hand om era kroppar, för vi lever ju bara en gång.. (tror jag)! <3

RED LEATHER +

211114-MollyRustas-0073211114-MollyRustas-0130PicMonkey Collage

Fotograf: Herman Caroan 

Polo & Skinnstövlar – Zara / Jeans – Crocker

God morgon alla sömntutor, själv skulle jag nästan vilja säga god middag eftersom jag har varit vaken sedan kl 05;00 imorse. Nästan så jag överväger att ta en liten tupplur snart! Har iallfall kört ett kort morgonpass på gymmet (crosstrainer 30 min) och sedan varit iväg och spraytanat mig. Till kvällen ska vi ut & käka och sedan kolla på Hunger Games  på bio. SÅ TAGGAD. Men först och främst ska det bloggas . Tänkte skriva ett inlägg om varför man ska äta kolhydrater, vad tror ni om det?

Kom gärna med lite tips på vad ni vill läsa om!!

THE BEAUTY MASK +

PicMonkey Collage

Okej, jag har bara hört gott om denna mask så nu kände jag att det är min tur att testa även om jag inte har några som helst problem med hyn!

Denna mask tar bort död hud, motverkar Akne och tar bort pormaskar. En riktigt renare, med andra ord!

1. Först applicerar du ut den över hela ansiktet. Lämna dock lite space under ögonen, ögonbrynen och hårfästet.

2. Låt torka i 30-40 minuter.

3. Dra sedan försiktigt av masken. Det kan göra lite ont men det är så skönt efteråt!

Recension: Jag tyckte det gjorde lite ont att ta av sig masken men såhär i efterhand kan jag bara säga en sak, och det är att jag aldrig har känt mig så ren och LEN i ansiktet någongång! Helt klart värt det. Jag känner mig som en bebis i ansiktet, hehe!

Om ni är sugna på att testa på den omtalade Maybeauty-masken så får ni 30 % rabatt på alla paket ansiktsmasker om ni anger: Molly30 när ni beställer den HÄR.