Modette

MILKSHAKES +

DSCN1213

Igår efter vi varit och röstat lyxade vi till det med en lunch på Flippin burgers. Ett val som jag var solklart för mig var ju iallafall en ”strawberry cheesecake Milshake”, hehe <3

DSC_6089DSC_6101DSC_6092PicMonkey Collage

Då var det söndag igen då, det är helt sjukt vad veckorna går fort. Idag är det inte bara min lediga otroligt sköna söndag utan det även val-dag och en väldigt solig och vacker höstdag. Jag och Kevin tänkte iallafall besöka någon vallokal idag (kan ju vara bra så man inte kommer på det imorgon menar jag), men tänkte först och främst försöka figure out vad jag ska rösta på, hehe. Ska käka en lång och god frukost nu så kanske jag hinner lista ut vad det blir. Har ni röstat ännu eller vet ni inte vad ni ska rösta på än, som jag?!

På tal om någonting helt annat. Konserten igår var iallafall kanon bortsett ifrån att jag bara kunde två av Pharrell W’s låtar, Get lucky & Happy. Det blev med andra ord mycket mimande och lite halvstela klappningar, hehe.. Men dansarna var helt crazy och det var en superkväll. Saknar verkligen dansen så himla mycket nu när man ser dom där duktiga tjejerna stå där uppe på scenen och köra järnet! det är iallafall i särklass den roligaste och bästa träningsformen jag vet, dans.

Jag vill även passa på och påminna er alla om att gå in och rösta på mig i Blog Awards som är nu på torsdag. Jag är nominerad i titeln Årets bloggraket och det går alltså att rösta mer än 1 gång på mig, sååå klicka in er HÄR och rösta så skulle jag bli så himla glad!!

SATURDAY’S lIKE THIS +

DSC_6079DSC_6067DSC_6075

Tröja – Gant / skjorta – Forever21 / Jeans – Cubus

Vaknade precis upp av mig själv utan att något jobbigt alarm stod och tjöt. Heeelt underbart. Nu ska jag och min fina njuta av en ledig lördag tillsammans genom att börja dagen med en bamsefrulle, kan inte bli bättre. Ikväll blir det Pharell Williams med min bästavän också, vilken lördag!! Någon mer som ska dit kanske ?!

  • Taggmoln

  • Arkiv

    Välj år

     

    Välj månad

  • Senaste kommentarer