Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modette

STREET +

DSC_6557PicMonkey CollageDSC_6556

Sneakers – Nike air force / Jeans – Acne / Bomberjacka – Beyond retro / Hoodie – Crocker

När man inte orkar piffa till sig sådär jättemycket är nog det här det skönaste & ändå collaste man kan gå i.

Morning people!!

Snart ska jag: Iväg på ett lunchmöte och smida planer inför hösten. Såå spännande!! sen har jag fullt upp hela dagen så vi börjar med en stor & god frukost.

YUMMIE +

DSCN1425

Lyxade till frukosten lite extra idag efter morgonpasset på gymmet. Körde 15 minuter crosstrainer och sedan några magövningar, ett bra & lagom morgonpass enligt mig.

Förövrigt så har jag haft saker att fixa och trixa med exakt hela dagen och just nu sitter jag likt ett förväntansfullt barn på julafton i fönstret och väntar på att vår nya soffa ska komma. ÄNTLIGEN!!!! Nu kan det hela börja, som jag längtat!

HUNTER COMPETITION +

1

Nu när hösten har kommit och kylan är på ingång kan det inte bli mer passande än att jag tävlar ut ett par svarta, fräscha Hunter stövlar i storlek 38 som jag fyndade på Tradera häromdagen (se bild ovan).

Eller vad säger ni, tjejer?!

Jag tänkte iallafall göra detta enkelt. För att vara med och tävla om stövlarna så vill jag att ni kommenterar i kommentarfältet nedan, varför just du skulle vilja vinna dessa stövlar och länka vad som skulle vara ditt fyndplagg på Tradera. Glöm inte att nämna din emailadress i kommentaren så jag kan kontakta dig ifall just du blir det lyckliga vinnaren!!

LYCKA TILL! <3

 

 

 

Detta inlägg är ett samarbete med Tradera