Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

MY NEW BLOUSE

DSC_8535DSC_8554DSC_8528image

Blus – Här / Jeans – Jlindeberg (liknande Här)

(Vet ej varför mitt hår ser gult ut på dom sista bilderna, måste vara ljuset)

Idag är det fredag och jag håller på och packar weekendväskan eftersom vi ska åka på en liten överraskningstrip för att fira en 70 årig morfar. Kommer bli en så rolig och mysig helg med nära och kära <3

Har ni några planer för helgen?

NAPRAPATEN

DSCN3095

Eftersom ni vill ha mer vardagsbilder här på bloggen så ska ni få det också. /

Här ovan ser ni mig när jag var hos min Naprapat Emilia igår morse. Som jag berättat tidigare så har jag mycket spänningar i ryggen vilket har lett till huvudvärk och andra småbesvär som blivit till en ondcirkel. Jag tycker det är otroligt fascinerande när hon trycker på en punkt och frågar ”har du ont i huvudet ofta? ” eller typ ”Här gör det ont va?”, att någon annan faktiskt kan känna det utan att man säger något.

Igår satte hon några nålar i mina muskler där jag har mina spänningar. Så nu ska det bli spännande och se om det faktiskt hjälper.

Ps. Glöm inte bort att ni får 20% rabatt på första besöket om ni bokar tid hos min naprapat och anger Molly.

YESTERDAY NIGHT

DSCN3083DSCN3079DSCN3085DSCN3075

Här kommer några bilder från gårkvällen hemma hos mig och K innan vi drog iväg på Finest awards. Vi fick hjälp av grymt duktiga Tina Waard med sminket också (jag och Hanna alltså, haha), kunde inte blivit lyxigare <3