';

Modette

Tommy Hilfiger ++

Igår var jag förbi Tommy Hilfigers butik med Molly för att kika på deras kollektion samt välja lite saker själva. Jag fick med mig ett par ljus/ljusgrå bootcut jeans och en lite tunnare stickad tröja. Jeansen är toooo dieeee for. Ni kommer säkert få se dem på någon dagens outfit. Puss ♥

tommy3tommytommy2

Privat biovisning – Bad Neighbours

INT 1$ A_AW_[26781]_Bad Neighbours - Kopia 

Den 5:e maj så kommer jag ha en privat biovisning här i Stockholm där ni har chansen att se förhandsvisningen av filmen ”Bad Neighbours”. För att vara med och tävla ska ni reposta denna bild på er blogg, er instagram eller er facebook samt lämna en motivering till varför just du ska vinna. För att jag ska se att ni gjort det så lämna länken till stället där ni har re-postat den i en kommentar. Det kommer vara totalt 7 vinnare som får ta med sig en vän. Var endast med och tävla om ni kan den 5:e maj klockan 17.00 i Stockholm.

Lite frågor

Hur håller du din kosthållning/diet i skolan? Finns det ”rätt” sorts mat i skolan eller tar du med dig etc? Jag tar med mig matlåda till skolan. Dels för att jag är så kinkig med mat men även för att det blir otroligt svårt att hålla dieten i skolan.

 Vilka gymnasium skulle du rekommendera om man vill gå sam- sam? Jag skulle säga Norra Real då jag tycker det är en riktigt bra skola. Annars har jag hört av vänner att Bromma, Viktor Rydberg Jarlaplan och Nacka gymnasium ska vara bra. 

 Jag funderar på att söka in på humanistiska linjen, dels för att jag älskar språk och det verkar vara en rolig, skön linje. Men jag undrar vad du tycker om den? Är det mycket plugg osv? Skulle du rekommendera den? Jag tycker hum-linjen är perfekt om man älskar hum. Var dock beredd på att hum i princip bara består av tjejer. Hum-linjen är mycket mer chill än exempelvis sam, natur eller ekonomi är.

gym2               Vart kan man köpa det proteinpulvret? Self Omninutritions proteiner hittar man på exempelvis på M&M sport, budofitness och andra hälsokostbutiker. Annars kan ni kika in HÄR för att hitta er närmsta butik. 

 Hur gör du för att få bilden så här dubbelt spegelvänd? Jag gör det i Photoshop cs6 !

  Skulle ni kunna göra längre podcast avsnitt? Eftersom Chloé bor i London så spelar vi in var 3:e och 4:e vecka och då har vi endast en dag på oss att spela in och då ska vi hinna spela in cirka 4-5 avsnitt per gång. Så tyvärr är det tiden som inte räcker till, men jag tror absolut det kommer bli längre avsnitt när Clorran flyttar tillbaka. Och sen är det otroligt svårt att sitta och snacka om ett ämne i mer än 30 minuter tycker vi.

 I appen podcaster kostar eran podd att ladda ner? Nej nästan ingen podd kostar att lyssna på!

 I din sminkvideo på youtube har du ett kit. Vad är det för märke och vart har du köpt det? Ett kit från ID bare minerals, de säger jag även i videon.