';

Modette

Shopping in Stockholm

Q/ Jag ska till Stockholm om några månader och jag bor själv inte i närheten av stockholm och jag har inte så bra koll på staden. Skulle du kunna tipsa om affärer som har bra shopping? Mest kläder Några som du verkligen inte tycker man ska missa? Både lite ”märkes” affärer och vanliga! Kram

 A/ Stockholm precis som alla andra städer i Sverige har ju de klassiska butikerna såsom H&M, Lindex, Gina Tricot osv. Men vill du gå till lite mindre butiker men som har mycket fina kläder måste du absolut gå in på dessa:

Mango – Lite Zara stuk över butiken, både klassiska och trendiga kläder som inte är alltför dyra! Ligger på Sergelgatan

NK – Har allt från smink, herrkläder till dyra märkesväskor. Superfin inuti. Ligger på Hamngatan.

Mathilde -  Säljer märkeskläder som Primeboots, Odd Molly, HunkyDory, Parajumper osv. Inredning är så vacker att ett måste är att kika in iallfall. Ligger i Pkhuset och så finns det en som ligger på Biblioteksgatan.

Moodgallerian – Är en lite udda galleria men där kan man hitta många små guldkorn. Ligger på Regeringsgatan.

River Island – Öppnade nyligen här i Stockholm, väldigt trendiga och säljer mycket fina saker. Ligger inne i Gallerian!

Urban outfitters – Är ett litet guldkorn som ligger på Biblioteksgatan, här hittar man allt från en nageltorkare till spets-bhar. Otroligt fina kläder.

& other stories – Ägs utav H&M och har riktigt snygga väskor och kläder för en bra peng. Denna ligger också på Biblioteksgatan.

Monroe - Ligger i Sturegallerian och där kan man hitta riktiga guldkorn ibland. Värt att gå förbi.

Brandy Melville - Är en amerikansk inspirerad klädbutik som öppnade i höstas som säljer väldigt fina klänningar och kjolar. Ligger på Kungsgatan.

IMG_7987

Questions for you

Eftersom det är ni som läser min blogg vill jag att ni skriver era önskeinlägg i kommentarsfältet så ska jag försöka bocka av alla jag tycker om och tycker verkar roliga. Sedan vill jag även att ni skriver vilka inlägg ni vill se mer av och om de är något ni vill se mindre av

redblogg2 Så skriva masssaaaa masssa önskeinlägg ni vill ha!!