MEST LÄST

Bathroom

1_2

1_1

En del av vår toalett på nedervåningen. Har inte visat några bilder därifrån innan för har inte tyckt det varit så mycket att visa. Rummet är både toalett och tvättstuga i ett och är väl det rum som vi gillar minst i hela huset. Självklart älskar vi betongväggen och handfatet som Andreas gjort själv men resten av rummet är ganska tråkigt med släta vita luckor. Men rummet är relativt stort och funktionsmässigt är det toppen så i det avseendet är vi nöjda. Vi har dock lite ideér på att piffa upp rummet med lite roligare luckor men det lär nog dröja ett tag.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>