Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modette

N-A-P box

Idag kom mitt paket från N-A-P (jag missade dhl i igår och i fredags, såå typiskt) jisses vilken snabb leverans de har. Och boxen, vilken kärlek. Jag är ju en riktig samlare och blir helt salig när jag får så här fina lådor att dekorera med i min walk-in. Sen får jag ju såklart inte glömma innehållet. Världens snyggaste kjol från Alexander Wang och en grym Tee från Karl by Karl Lagerfeld. Bilder kommer senare…

11 kommentarer

 1. New grownup webcam performers can trust to generate $2000 to
  $5000 inside their really initially month doing the job
  as tiny as two hrs day, although top doing models may
  make above $20,000 each and every month. For this reason try this
  advice and suggestions for being web camera product. Making using each of
  the advantages you’ve and investing in maximum effort will help you to be in a position to compete with other people.

  • Shopping & Fashion
  • Åh, tack snälla för svar:)
   Såg att de hade fyllt på med något linne och någon t-shirt av Karl-collektionen och är de kvar i helgen kanske man skulle investera i en sådan:) Lite av en märkesnörd är man;)

   kram

 2. Jag slutar aldrig förvånas över hur lika du och jag är, haha. Jag är också galen i fina lådor och dylikt, så nu blev jag lite avis ;) Men jag tänkte bara höra om du kanske kan berätta vilka bloggar du följer? Och vart du får inspiration till dina outfits? Tack på förhand! Och fortsätt driva Sveriges bästa blogg, you rock!

  • Shopping & Fashion

   Du är så go =) Kul att ha en jämlike där ute =) Jag läser mest vänner bloggar eller bekantas och några andra också såklart =) Typ dessa : Victoriasstil.blogg.se, Annihoney.blogg.se, englasshowroom.com, annawii.blogg.se, Therez.se, fashionink.blogg.se, mrslovgren.blogg.se Awomanalifeablog.blogspot.com, fridabloggar.se, pyttis.blogg.se, angelicascloset.se, roxenmo.se, pasia.webblogg.se. Sen älskar jag gynnings blogg, hanna graaf, sofi fahrman, anine bing och säker några jag glömt nu =) Inspiration till outfits får jag mycket från streetstylebilder och kändisar, jag tittar ofta på elle.com, style.com, lookbook.nu, weheartit mm. Det finns så mycket fin inspiration där ute =) Tack underbara du för dina fina ord.. kramar

One Trackback

 1. [...] är baserat i England som är med i EU så tillkommer ingen tull. Leverans: När jag beställde mitt paket så valde jag expressleverans då levererandes paketet med DHL direkt till dörren (alla paket [...]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Taggmoln

 • Om Therese

  Instagram @shoppingandfashion

  shoppingandfashion@live.se
 • Arkiv

  Välj år

   

  Välj månad

 • Kategorier