Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modette

Bik Bok by Whitney Port S/S 2012

Jag läste precis på min fina vän Marias blogg att Whitney Port kommer att göra ytterligare ett designsamarbete tillsammans med Bik Bok. Kollektionen som landar i butik någon gång i maj utlovas att vara ännu bättre än den förra, vilket låter väldigt lovande. Personligen så fastnade jag aldrig för något från förra kollektionen så jag hoppas att denna blir ”kick-as” snygg och att det inte dröjer allt förlänge tills vi får se bilder från kollektionen, för jag är riktigt nyfiken på vad Whitney och Bik Bok har att bjuda på denna gång.

Gillade ni Whitney Ports förra Bik Bok kollektion?

3 kommentarer

One Trackback

 1. [...] någon månad sedan så skrev jag om att Whitney Port designar ytterligare en kollektion tillsammans med Bik Bok och nu har det äntligen [...]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Taggmoln

 • Om Therese

  Instagram @shoppingandfashion

  shoppingandfashion@live.se
 • Arkiv

  Välj år

   

  Välj månad

 • Kategorier