Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modette

Victoria’s Secret öppnar på Arlanda

Åhh har ni hört att Victoria´s secret ska öppna en butik i Sverige? Butiken sägs öppna till våren inne på Arlanda flygplats utanför Stockholm och kommer att sälja skönhetsartiklar samt accessoarer (dvs alla underbara parfymer, body mist etc). En underbar nyhet för alla oss som älskar VS och har längtat efter att få tillgång till deras underbara produkter även i Sverige. Äntligen!

Vad tycker du om den härliga nyheten?

Psst! Här söker dem personal till VS butiken som ska öppna i Sverige ♥

27 kommentarer

 1. jag tycke det är dåligt att de ska öppna för då kommer alla att ha det och det blir överskattat då blir det inte lika specielt att ha en vs perfym men det kan ju vara lite roligt

 2. jag tycke det är dåligt att de ska öppna för då kommer alla att ha det och det blir överskattat då blir det inte lika specielt att ha en vs perfym :(

 3. Kommer att öppna vägg-i-vägg med Clarion Hotel Arlanda.
  Helt klart det bästa hotellet och skönaste platsen att ta en drink på när man väntar på att flyga någonstans.

 4. Nej, det förstör ju hela charmen! Det bästa med VS är ju att man kan längta till det när man åker utomlands och att man är ensam om något. Nu kommer ju alla kunna ha det så då är det inte lika kul eller speciellt.

 5. De tar rätt bra överpriser i deras egna butiker utomlands med. Du får 5 varor i USA till samma pris som 1 i VS butiken på Kastrup.

 6. Vad underbart! :DD Har nog längtat sönder tills man kan besöka den butiken. Lite synd att man inte bor i Stockholm, men då får man en till ursäkt till att ta flyget dit. (:

 7. Helt underbart! Men jag undrar om butiken kommer att vara inne på en terminal eller utanför så man inte måste resa för att kunna shoppa?

 8. Kul som sjutton.
  Men tycker jag sett många frisörsalonger sälja deras produkter senaste tiden. Har för mig jag såg en som tom sålde lite underkläder.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Taggmoln

 • Om Therese

  Instagram @shoppingandfashion

  shoppingandfashion@live.se
 • Arkiv

  Välj år

   

  Välj månad

 • Kategorier