Modette

2012-02-17 13:15

5 skönhetsfavoriter med Beauty by Brown Sugar

Skönhet SKÖNHETSJUNKIEN TIPSAR. Varje vecka ber vi en expert på området skönhet att lista sina fem absoluta favoriter i necessären. Denna vecka tipsar Sara Sternemar som driver bloggen Beauty by Brown Sugar.


1. Neulash, neulash.se, 1 595 kr
– Alla drömmer väl om magiskt långa fransar? Det här serumet från Neulash fungerar faktiskt! Jag var otroligt skeptisk i början men när jag väl använt produkten i några veckor så märkte jag att mina fransar blivit längre och starkare. Helt klart värd varenda krona även om den är extremt dyr.

2. Moringa Body Butter, thebodyshop.se, 175 kr
– Jag har sandpapperstorra ben om jag inte smörjer in mig ordentligt. Moringa från The Body Shop är skönt krämig och intensivt fuktighetsbevarande - med ljuvligt blommig doft. Hur kunde jag leva utan den här?

3. Eye cool stick, makeupstore.se, 265 kr
– Jag är totalt förälskad i den här ögonkrämen från Makeupstore! Perfekt att stryka på under ögat direkt på morgonen då man oftast är lite svullen. Stiftet är kallt som en isbit och känns skönt mot huden. Ett tips är att stryka på lite precis efter man nopprat brynen, då blir inte huden lika svullen och röd.

4. IsaDora pastell lack, kicks.se, 69 kr styck
– Pastell är hett i vår! Jag lackar gärna mina naglar med olika pastellfärger på samma gång! Kanske en färg på pekfingret och resterande naglar i en annan? Mina favoriter kommer från IsaDora och heter Marzipan och Icy Lilac.

5. Lily Lolo blush "Candy Girl", brallis.se, 169 kr
– Mitt bästa tips om du vill ha en fräsch vardagslook är att svepa lite Lily Lolo mineral rouge över kindäpplet. Det lämnar efter sig ett skimrande och en friskhet som får dig att lysa hela dagen!


Följ Saras blogg på: brownsugar.blogg.se


KOMMENTARER

Skönhet

Skönhet

Mode

15 looks med Alexa Chung

Mode Den brittiska modellen och it-tjejen Alexa Chung kan det där med stil. Tjejer världen över inspireras dagligen av stilförebilden som är en fena på att mixa den feminina och maskulina stilen på ett perfekt sätt. Här är 15 looks på Alexa som vi älskar!
I lördags 09:00

Shopping

Spara eller slösa?

Shopping Något som är både snyggt och på trendkartan i höst är den klassiska Timberland kängan. Ett coolt alternativ till de vanliga bootsen förutsatt att den stylas rätt och dvs med en enkel outfit.
I fredags 12:00

Trend: Denim on denim

Shopping Denimtrenden håller sig kvar och som innan är det denim på denim som gäller. Du behöver inte matcha tvättarna utan kan blanda och experimentera hur du vill. Men lite extra hett är den klassiska blå denim tvätten.
Onsdag 10/9 12:00

Podcasts