Den här artikeln är ett utkast

Modette testar: Vilket rött läppstift håller hela kvällen?

Dela på Pinterest
Ett rött läppstift är ju ett måste i jul. Men vilket märke håller egentligen bäst? Modette gjorde ett hångeltest och tog reda på svaret.

Först ut i testet var budget-läppstiftet från No7. Fram till hångeltestet så var detta en personlig favorit. Jag älskade verkligen den klarröda och matta nyansen, men om du ska ut ragga så är detta kanske inte det bästa alternativet. Beroende på hur bra du är på att flörta iallafall. För efter ett mysigt hångel så kommer det lysa rött om både dig och ditt ragg.

Näst på tur var läppstiftet från Elizabeth Ardén. Resultatet blev lika snyggt som hylsan – helt underbart med med andra ord. Efter ett hångel så lämnade den klarröda färgen dock spår på både mig och min partner. Om du lyckas hålla dig ifrån din crush under en hel kväll så kan vi rekommendera detta läppstift varmt!

Make up-forevers läppstift var inget att hänga i granen eller lägga under för den delen heller... Formulan fick mina läppar att se torra och flisiga ut. Som tur var fick jag hångla ändå. Den torra formulan briljerande under hångeltestet och färgen höll sig ganska bra till mina läppar. Om du mjuka och silkeslena läppar så är den här perfekt!

En storfavorit hos många är detta läppstift från Isadora. Det satt som ett smäck på läpparna och gav mig glansigt röda läppar. Det kladdade förvånansvärt lite under hånglet, iallafall på mig. Min partner fick dock en rejäl make-over. Enligt mig så var detta favoriten!

Vi gav även Olivia Palermos hyllade samarbete med Ciaté en riktig match. Läppstiftet var riktigt snyggt på, så det finns en stor risk (eller chans) att du råkar i ett hångel om du bär det här. Och då slutar det ju, ah, se bilden helt enkelt.

Läs här om hur du får sminket att hålla hela dagen – och kvällen!

Gilla Modette på Facebook!